Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výhřev sedaček

Výhřev sedaček 16 roků 3 týdnů ago #2746

• Johnny
Ahoj, nina-ricci teď řešila v zrcátkách výhřev sedadel. Aby z toho mýho tématu nebyl moc velkej off-topic, tady Vám dávám odkazy pro inspiraci, jak dodělat výhřev. U nás je jen problém s ovladači, jejich kryty jsou součástí palubní desky a nejsou místo nich jen záslepky (no jo stylovka :idea: ). Takže bych asi doporučil využít jiné místo pro jejich dodělání, netuším kolik by stál nový plast s přípravou pro výhřev. Ale mám ho v autě a pokud by měli ve VW nebo jinde problém, že nemáte origo výhřev, můžeme se domluvit a přes VIN našeho Brouka (výhřev sedadel v něm je) objednat to co jinde neseženete - pls PM, a můžem to zkusit.

Takže ty odkazy:
instalce (bohužel ne do Beetla, ale snad se moc neliší, hlavně v instalaci do sedaček)
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=7 ... ev+sedadel
rozčalounění sedadel:
http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/r ... edacky.htm
nabídky Vám tady dávat nebudu, na netu je jich kupa a v tom už se pohrabejte, stejně se to pořád mění
Poslední úprava: 16 roků 3 týdnů ago od .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výhřev sedaček 16 roků 3 týdnů ago #2747

• nina-ricci
Klaním se a moc děkuji!!! :)

Výhřev sedaček 16 roků 3 týdnů ago #2749

• Johnny
Pokud budete někdo potřebovat něco sehnat na netu, dle mých časových možností Vám rád pomůžu. Ale mějte na zřeteli, že jsem ženatý a občas nevím, kde mi hlava stojí - flexibilní pracovní doba si občas vybere svou daň a manželku fakt zanedbávat nehodlám. :twisted: :twisted:

Výhřev sedaček 16 roků 3 týdnů ago #2757

• Johnny
Tady přidávám foto, kde jsou ovladače výhřevu (Ájo sorry, ale nemám Beetle doma abych to vyfotil u sebe). Nutné je zřejmě vyměnit celý krycí plast tlačítek(to co jde do boku od tlačítek).
Přílohy:

Výhřev sedaček 16 roků 3 týdnů ago #2758

• nina-ricci
Tak teĎ už tomu plně rozumím, njn. s fotkou jde všechno lépe..... díky moc!!!!

Výhřev sedaček 16 roků 3 týdnů ago #2759

• Johnny
Není za co, když vím, povím ;) :)

Výhřev sedaček 16 roků 3 týdnů ago #2790

• Ingi
Mnoo, tak ja uz jako napul bych to mel hotovy. Mam tam ty ovladace a nejsou zapojeny. Tak ted uz jenom dat ten vyhrev do sedacky a zapojit a je to :lol: Skoda, ze to neni nic pro lamy jako jsem ja :lol: :lol:

Výhřev sedaček 16 roků 3 týdnů ago #2792

• nina-ricci
Ingi napsal:
Mnoo, tak ja uz jako napul bych to mel hotovy. Mam tam ty ovladace a nejsou zapojeny. Tak ted uz jenom dat ten vyhrev do sedacky a zapojit a je to :lol: Skoda, ze to neni nic pro lamy jako jsem ja :lol: :lol:

To ani nevím,že jsi se do toho už pustil. Takže po domácku dělané? Já se toho bojím. Chápu to správně, že jsi na netu objednal ty ovladače a ty se tam namontovaly? Zajímalo by mne to podrobněji, jako jak se to namontovalo, co bylo třeba za nový plasty atp.... :mrgreen:

Výhřev sedaček 16 roků 3 týdnů ago #2831

• Ingi
ne ne Nino :mrgreen: je to jinak. Ja uz tam ty ovladace mel kdyz jsem to koupil a az kdyz jsem zjistoval proc vyhrev nefunguje tak kamos po rozdelani zistil, ze nejsou vubec zapojeny :D :D

Výhřev sedaček 15 roků 1 měsíc ago #8259

• Killingman
Tak mi hnedka po srazu přestalo fungovat prdeloohřívadlo na sedadle řidiče. Pojistka OK, sedadlo vedle u spolujezdce funguje. Konektor do sedačky zastrčen - tuší někdo jak diagnostikovat kde se co rozeplo? :-( Do sedačky vede drátů něúrekom :-)
Mám trochu pocit, že to rozepnul kluk když seděl za mnou a pořád tam hejbal nohama, ale že by přerval kabel se mi moc nezdá, nic není vidět :-(
Vygenerováno za 0.103 sekund