Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Vadný ovladač autorádia

Vadný ovladač autorádia 16 roků 2 týdnů ago #2879

• Johnny
Ahoj, neřešil jste někdo opravu nebo výměnu kolečka hlasitosti na VW Gamma v NB? V tom našem blbne a tak přemýšlím co s tím... Dík předem za odpověď :idea: .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Vadný ovladač autorádia 16 roků 2 týdnů ago #2881

• Káťa
Johnny, začínám mít pocit, žee mámee italská dvojčata. Můj volumee knoflíčeek si totiž taky občas dělá co chcee. Když zesiluju, tak se rádio ztlumí a naopak. Neebo točím knoflíkeem a nic to needělá a pak to začně řvát... :roll:

Vadný ovladač autorádia 16 roků 2 týdnů ago #2887

• Johnny
Káťo, no to je síla, tohle přesně mi to dělá. Zkus na to netlačit a vzít to jen z boku, pak to většinou aspoň mě funguje... Hele my máme servis, kam jezdíme se všema autama, tak je nechám vykoumat co s tím, a hlavně ať mi to i opravěj. Pak dám vědět co a jak. Zrovna mi opravujou Octavii pro tchýni...

Vadný ovladač autorádia 16 roků 2 týdnů ago #2888

• Lady
Hmm waůů..tak i tuhle opravu už mám za sebou..můžu vám říct říct,že tenhle knoflík dokáže pokazit každou romantickou situaci,když hrál fakt parádní song,já se podíval na svojí přítelkyni a řek si:dáš to trochu nahlas,večer pak bude pěknější..a najednou hrome...brutální řev kolečko na nic nereagovalo,takže pomohlo jenom vypnout rádio ..a večer sem seděl sám a čuměl do zdi...ale tomu všemu je už konec..měl sem to prvně v normální servise na elektroniku, kde sem to kolečko,nebo spíš to pod ním chtěl vyměnit,ale nejde to sehnat...prý...ale týpek to vystříkal a chvilku to hrálo,ale fakt jenom chvilku..pak sem se naštavla a dal to jendnomu mému soudovi a ten to celé rozebral vyčistil a co je nejdůležitější napružil kontakty co ten problém celý způsobujou..stálo mě to stovku a to jenom pro to že mi už před tím něco opravoval a tak sem nechtěl zase zůstat dlužný,ale můžu říct že to je fakt ok a od té doby to šlape a ty romantické chvilky se rádiem už nikdy nepokazí...

Vadný ovladač autorádia 16 roků 2 týdnů ago #2895

• Johnny
Lady, díky, moje představa byla podobná jako řešení...

Vadný ovladač autorádia 16 roků 2 týdnů ago #2898

• Lady
Chtěl sem si to opravit sám,měl sem to rádio už i rozebrané,ale knoflík byl tak malý a bezbranný že sem se toho pak bal a nechal to odborbníkům...ale prý to zas tak těžké není.
Vygenerováno za 0.080 sekund