Ty hodiny a teploměr by měly být napojeny po zapnutí klíčku,žádná baterka by tam bát neměla,to bude buďto pojistka,nebo někde přerušenej kabílem,nebo pojistka.Okno nemá žádné dorazy,už jsem to měl venku(když se o okínko kámoška opřela a ono nadobro zajelo),řešení by bylo zkusit sundat polstrování a pod ním je velkej černej plech na kterým je zavnitř dveří ten systém na otvírání okna a v něm jsou 2 díry skoro nahoře a vnich jsou vidět šrouby co držej okno,ale musí se s tím trochu sjet,zkusil bych to nejdřív povolit a trochu s tim pohnout jestli se tam třeba to sklo nepříčí,ani bych se nedivil,kdyby to už měl někdo rozdělaný a zapoměl dotáhnout jeden z těch šroubků.Je taky možný,že jedno lanko vypadlo z kolečka,nebo prasklo kolečko na tom plechu a proto to nedovře,je to stejnej systém,jako např. u Octavie akorát s tím rozdílem,že u broučka si celej ten plech rozděláš a krásně to tam všechno vydíš,u Octavky vytáhneš jen ližiny.Ty lana musej bejt hrozně napnutý,jinak to nešlape a kdyby byly špatný jako u mě,tak jdou nahradit lankama na přehazovačku na kolo,jedno mě vyšlo na 9Kč,takže nic drahýho a už mě to bez problémů rok funguje.