Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna zadního zámku, loga VW

Výměna zadního zámku, loga VW 15 roků 11 měsíců ago #3362

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Nerozdělávali jste někdo zadní zámek? Chcu vyměnit to logo VW. Ale musi se to zevnitř rozebrat a vymění se celej ten nerezovej rámeček loga i se znakem. Jenže sem odělal plast kufru a nevím jak dál. Zámej je přidělanej dvěma zvězdicovyma šroubama, ale velkyma co nemam a pak vede kovová tyčinka a ta je přidělaná na ten celej mechanizmus, kterej bych potřeboval dostat ven. Ten drží na křížovy šrouby. Jak dál?? Dík
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna zadního zámku, loga VW 15 roků 11 měsíců ago #3363

• Lady
Měl jsem to venku když sem lakoval kufr...není to vůbec složité povol všechny šroubky a pak to různým pootáčením dostaneš ven...největší oříšek byla ta tyčinka co spojuje motorek se zámkem,dá se rozdělat a pak z toho plastu dostaneš ven tyčinku....měl jsem to venku za 5minut..i zpět to šlo celkem rychle, takže bych v tom problem neviděl....já jsem si nechal u jedné borky co dělá nalepky udělat nálepku na zadní i přední znak...stálo to celé 100 a předek nemá chybu,zadní znak je víc kulatý takže tam jsou malé prohyby,ale říkám si že za ty prachy je to až moc luxuxní ;)

Výměna zadního zámku, loga VW 15 roků 11 měsíců ago #3364

• Ingi
Tyyyy jo, genialni napady jsou ty nejjednodusi Lady :D tim spis, ze ja mam zadni znak docela v poho ale predni mam oloupanej :D Asi to zkusim taky tak nejak osefovat ;) Dik za dobrou radu.

Jinak ta tycka jde uplne jednoduse vyhaknout. Je tam v takovy bily patce a s tou se to normalne vycukne. Jo a bacha, hned jak to vycuknes tak ti ta bila patka vypadne tak aby ti nezapadla nekam kde ji budes spatne lovit :lol: uz to mam za sebou :lol: je to kousicek plastu a jak na potvoru ma tendeci zapadnout do nejmesi sterbiny jakou najde :lol: Ona ta tycka ma zavit a da se tim nastelovat odskok pri otevirani. Na to jsme prisli kdyz mi kufr spatne doviral. Ono, ja to neumim tak vysvetlit, ale kdyz nekomu z vas bude spatne dovirat kufr a nebudeto ho moct zabouchnout, vzpomente si na tady na tuhle moji radu, ze staci to sestelovat touhle tyckou ;)

Výměna zadního zámku, loga VW 15 roků 11 měsíců ago #3365

• Lady
Hmm tak za radu z nápekou,bych chtěl trochu víc rozebrat tu radu ohledně dovíraní toho kufru,jelikož s tím mám sem tam problém,zavíram ho na dvakrát...jo a až budeš lepit tu nálepku na ten znak tak si pořádně odloupej tu slídu co tam je...ldyž tam necháš zbytky tak to přes tu nálepku de vidět.Musím ale říct že výsledek je parádní...za ty prachy luxus.

Výměna zadního zámku, loga VW 15 roků 11 měsíců ago #3369

• Ingi
jj to je presne ono... nedoviral. Tak jaj jsem tu laicky popsal... sundat kryt a vyhaknout tu tycku a povysroubovat ji o par zavitu ven... To uvidis. Ja nedokazu presne popsat ten princip jak to funguje ale tim jak to otevres tak tam vyskoci takova zapadka pak to zavrci elektromotorek a v ten moment by to co je na ty tycce melo klepnout do ty zapadky aby se vratila bylo to pripraveny na zavreni. A kdyz je ta tycka kratka tak tam nedosahne a nestrci do toho. Proto ti to dovre az na druhej pokus, protoze tou prvni ranou ti doklapne ta zapadka... Ja vim ze z toho neni rozmnet vubec nic :lol: ale proste poodsroubuj tycku a uvidis, ze je po problemu ;)

Výměna zadního zámku, loga VW 15 roků 11 měsíců ago #3370

• Johnny
My jsme tam ještě museli přidat další pružinku aby se to vracelo.

Výměna zadního zámku, loga VW 15 roků 11 měsíců ago #3372

• Lady
Ale jo myslím že se to dá pochopit,je jasné že kdybych to neměl rozdělané ptám se vás jakou řečí mluvíte,ale vím o čem je řeč...až se budu nudit zkusím se na to mrknout...zatím dík.

Výměna zadního zámku, loga VW 15 roků 11 měsíců ago #3553

• Ingi
Lady napsal:
Ale jo myslím že se to dá pochopit,je jasné že kdybych to neměl rozdělané ptám se vás jakou řečí mluvíte,ale vím o čem je řeč...až se budu nudit zkusím se na to mrknout...zatím dík.
Uz ti to funguje? Pomohlo ti to co jsme tu psali? :)

Výměna zadního zámku, loga VW 15 roků 11 měsíců ago #3572

• Lady
Ještě sem se v tom nehrabal...stejně je na kufru moc sněhu a ledu, takže ho nepoužívám.. zebou mě pak ručičky...ale až bude kufr víc frekventovaný tak mě to sichr k té akci vyhecuje..ted všechno vozím na vozíku takže to ted neřeším ;)

Výměna zadního zámku, loga VW 15 roků 10 měsíců ago #3652

• Johnny
Je to vcelku jednoduchý, ale musíš si s tím vyhrát...
Vygenerováno za 0.090 sekund