Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Přední repráky

Přední repráky 15 roků 5 měsíců ago #6959

• ZuB103
Hojas nevíte někdo jak vyměnit přední reproduktory ve dveřích?
Jde to normál s venku nějak oddělat ta krytka nebo se musí rozdělat celý dveře?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Přední repráky 15 roků 5 měsíců ago #6960

• Ingi
Nejde chlapce, tapecir musi dolu. Pak uz jen odvrtat nejty a repraky jsou venku :-)

Přední repráky 15 roků 5 měsíců ago #6962

• ZuB103
Ingi napsal:
Nejde chlapce, tapecir musi dolu. Pak uz jen odvrtat nejty a repraky jsou venku :-)
tam jsou nýty tož to mě poser

Přední repráky 15 roků 5 měsíců ago #6963

• ZuB103
no ještě teda bych se potřeboval zeptat na něco jakej je rozdíl mezi koaxialními a komponentními reprákama moc díík

Přední repráky 15 roků 5 měsíců ago #6985

• BOBO
Čau hele komponentní jsou ty co se ti vlezou do těch dveří nebo kamkoli jinam jsou v různých velikostech s připravenými otvory na šrouby takže většina repro do auta jsou komponentní.Koaksiální jsou vesměs u v bedně (ozvučnici) ke které připojuješ jen kabel.Takže sháněj komponentní ale až potom co si změříš průměr a hloubku těch původních,taky koukej na nominální výkon repra pokud koupíš moc sylný nominální výkon třeba cca 100w max 200 budeš potřebovat i zesík. ;)

Přední repráky 15 roků 5 měsíců ago #6998

• ZuB103
BOBO napsal:
Čau hele komponentní jsou ty co se ti vlezou do těch dveří nebo kamkoli jinam jsou v různých velikostech s připravenými otvory na šrouby takže většina repro do auta jsou komponentní.Koaksiální jsou vesměs u v bedně (ozvučnici) ke které připojuješ jen kabel.Takže sháněj komponentní ale až potom co si změříš průměr a hloubku těch původních,taky koukej na nominální výkon repra pokud koupíš moc sylný nominální výkon třeba cca 100w max 200 budeš potřebovat i zesík. ;)

Díky

Přední repráky 15 roků 2 týdnů ago #8377

• Johnny
Hele, nechci prudit ale koax. repro maj v středobas + vejšku v jednom, komponentní repro mají repro oddělený, aby se moh namontovat jinam. Vím že to je pozdě, ale nějak jsem si toho dřív nevšim.

Přední repráky 14 roků 7 měsíců ago #9776

• Citrus
Ahoj jak velký repráky jsou vepředu a vzadu? Dík za odpovědi.

Přední repráky 14 roků 7 měsíců ago #9777

• Johnny
Vpředu jsou komponenty 165 mm, vzadu jsou jen středobasové, taktéž 165 mm. Co tam budeš dávat?
edit:
Do A-sloupku umístíš oddělené výškové repro, do dveří pak 165 středobas. Výhybka na originální kabeláži není. Podložky jsou totožné s Golfem IV a spol.

Přední repráky 14 roků 7 měsíců ago #9778

• Citrus
Myslel jsem tyhle ale jsem znich zmatenej http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-a ... -sxe-1750s
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.091 sekund