Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: nefunkční blinkry

nefunkční blinkry 14 roků 10 měsíců ago #8875

• marťas
Zdravím všechny beetláky,jsem tady nový.Včera jse koupil pro dceru novou žlutou káru.Nefungují blinkry,jak 4varovné,tak ani levý a pravý.Při zapnutí akorat jednou cvakne něco v palubovce a nic se neděje. Pojistka ok. Při zanykání auta ovladačem blinkry blikají.Potřeboval bych poradit jestli je tam nějaké spínací relé,popřípadě kde a jak se dostanu k přerušovači blinkrú.Kdyby někdo mohl poraďit,nebo měl el.schéma bylo by fajn.Předem děkuji za každou radu nebo nápad.Zatim s pozdravem Marťas
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

nefunkční blinkry 14 roků 10 měsíců ago #8876

• Johnny
Přerušovač blinkrů je ve spínači výstražných světel, blinkry po zamčení a odemčení jsou řešeny přes komfortku. Kup nový spínač a je to vyřešené :-) .

nefunkční blinkry 14 roků 10 měsíců ago #8887

• marťas
diky za odpověď zítra to rozeberu,dá se to něčím nahradit ,nebo to musí být origo. Marťas

nefunkční blinkry 14 roků 10 měsíců ago #8888

• Johnny
Díl je jen pro New Beetle, tudíž předpokládám že není náhražka. Určitě ne v ČR. Jsem schopný nabídnout nový spínač světel za zlomek ceny originálu, zámky taky, ale tohle ne. Jinak číslo dílu je 1C0 953 235B nebo D, dle provedení. Cena ve VW je 650,- Kč.

nefunkční blinkry 14 roků 10 měsíců ago #8896

• marťas
Takže dneska jsem to rozebral .Stačilo vyčistit a promazat kontakty WD-čkem a fachčí to, stačilo mi na to cca 30min. Ještě jednou díky Marťas.

nefunkční blinkry 14 roků 10 měsíců ago #8897

• Johnny
Taky řešení, ale ne vždy funkční ;-) . Každopádně je to příjemnější než muset kupovat nový spínač :-) . Ale spíš bych pozužil sprej na kontakty než WD ;-) . Nicméně i to funguje :-) .
Vygenerováno za 0.082 sekund