Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Cúvacie senzory

Cúvacie senzory 13 roků 11 měsíců ago #11381

• sonicka1
Montoval niekto do NB cúvacie senzory? Mám ich v čiernej farbe, ale na striebornom to asi nebude vyzerať bohvie ako... čo myslíte? Popr. nemá niekto záujem?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Cúvacie senzory 13 roků 11 měsíců ago #11383

• GEORGE
Senzory se dají přestříkat na barvu vozu, taky jsem to tak dělal.

Cúvacie senzory 13 roků 11 měsíců ago #11387

• Johnny
Přestříkat se dají, ale může to snížit jejich citlivost! Jinak o parkovacích senzorech ti asi nejvíc poví Valhela :-) , resp, její muž :-D .

Cúvacie senzory 13 roků 11 měsíců ago #11389

• GEORGE
Jak vidím, tak pan moudrý nás podceňuje, myslím si že nějaký valhela ty zkušenosti může mít, ale já jich mám namontované a přestříkané zároveň s nárazníkem na stříbrnou barvu a fungují úplně normálně.

Cúvacie senzory 13 roků 11 měsíců ago #11391

• Johnny
Georgi, píšu že to MŮŽE snížit jejich citlivost, není to můj názor, ale zkušenost. Samozřejmě nejvíc záleží na tom, jak je na nich tlustá vrstva laku. Pokud to přepískneš, tak to docela jistě jejich funkčnost poznamená. Co se týče Helči, tak její muž je tam dával a bylo to míněný tak, že pokud by sonicka1 chtěla poradit, může se na ni obrátit. Jsou to rady a zkušenosti, ne že bych Vás podceňoval. Docela si mě, Georgi, naštval. Snažím se tu rozumně poradit a ty hned vyrukuješ s poněkud nepřesným argumentem. Ta holka je tu nová a i brouka má krátce, já taky ocením rady když mám něco krátkou dobu.

Cúvacie senzory 13 roků 11 měsíců ago #11413

• sonicka1
Johnny: súhlasím, dakujem za radu, ani som netušila, že by sa mohli striekať. Nehádajte sa ;)
Vygenerováno za 0.081 sekund