Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Odřený lak

Odřený lak 16 roků 4 měsíců ago #1413

• sabule-bambule
Tak včera jsem přišla ke svému broučkovi a někdo se do něj zepředu opřel........ je odřený okolo směrového světýlka vepředu a to na kost (takže na černou barvu). Žádný lísteček, nic, no jsem nadšená. Můj dotaz zní, z čeho je tenhle díl, musí se to teď narychlo něčím natřít, aby to nezačalo reznout? Mám to nechat přelakovat, nebo co s tím? :cry:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Odřený lak 16 roků 4 měsíců ago #1415

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
To mě mrzí .... ti poradím jen tohle: Celej předek a blatníky sou z plastu, takže ti to nezrezne. Pod barvou by měla bát bílá vrstva, ten plast myslím. Možná ta černá je základovka, nevím. Jestli to nejde vyleštit, tak to nech přestříkat. Pokud tam sou velky drážky, tak se to bude muset zakytovat aby to bylo hladky.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Odřený lak 16 roků 4 měsíců ago #1423

• Ingi
dej fotku at vidime jak je to velky... ono striknuti je fajn ale taky to neni nejlevnejsi tak aby se to vyplatilo.... jestli je to mensi tak pak treba na jare bych nechal ten naraznik treba nastrikat celej. Do ty doby jeste pochytas nejaky kaminky a tak...

Odřený lak 16 roků 4 měsíců ago #1424

• sabule-bambule
ještě asi vyfotím a hodím Vám sem foto. Jinak, dalo by se to třeba uhnat na havarijko?

Odřený lak 16 roků 4 měsíců ago #1428

• Ingi
sabule-bambule napsal:
ještě asi vyfotím a hodím Vám sem foto. Jinak, dalo by se to třeba uhnat na havarijko?
Dalo, ale nevyplati se to. Vzdycky tam mas spoluúcast. Bezne bejva 5 tisic. Nehlede na to, ze prijdes o bonusy a o to budes platit vic.

Odřený lak 15 roků 6 měsíců ago #6492

• Cililink
ČauProsím tě s tím odřeným nárazníkem. Mám odtahovku a tak občas řeším likvidace pojistných událostí. Máš to každopádně malou škodu tak policajti volat nemusíš. Pokud máš vozidlo pojištěné havarijně tak se podívej jaké máš pojistné plnění a jakou máš spoluúčast při plnění buď je to většinou 5 - 10% z fakturované částky což se ti nevyplatí. Řešení je, s někým z kamarádu se domluvit ( nesmí to být rodinný příslušník ) dát auta někde na parkoviště k sobě a pořídit dokumentaci se stručným zápisem ( kde,kdy,kdo do čeho a jak, potom si okopírovat doklady -řidičák,občanku,TP -malý, a pojistku - od obou dvou ) ten co by to vzal na sebe, že ti to jako odřel tak mu dát tak max. 1000Kč o to se mu zvedne pojistné v novém ročním plnění a ty nemusíš dávat 5000.-Kč za lakování. Další věc je, že ten co to na sebe veme to vše musí nahlásit na pojišťovnu, u které je pojištěn a ty se s tou jeho pojišťovnou musíš spojit a žádat o likvidátora - ten si pak s tebou domluví schůzku nafotí si to a valíš do servisu ( dřív s tím nic nedělej -nečisti neretušuj - neopravuj ). Tam je zapotřebí se domluvit aby ti ponížili náklady za lakování a aby spíše více rozepsali do práce ( myslím tím peníze ), protože za lak ti napočítají amortizaci, kdež to práci proplácejí ve 100%. Nebo si domluvit smluvní servis pojišťovny s likvidátorem tam to zavést a sám servis si pak vymáhá peníze na pojišťovně u které uplatňuješ plnění. Předem nikdy nic nepodepisuj a vše si vždy řádně přečti, překontroluj zda sedí čísla atd. a vozidlo řádně předej - při vyzvednutí řádně přeber.
Je to mazec, ale nejschúdnější řešení

Odřený lak 15 roků 6 měsíců ago #6494

• Ingi
No jenom doplnuju, ze ten co to vezme na sebe nema to pojisteni drazsi jen dalsi rok, ale uz vsechny nasledujici obdobi... Lepsi je na to sehnat nejaky firemni auto ;) Idealne pojistene ve flotile :D

Odřený lak 15 roků 6 měsíců ago #6495

• Johnny
Flotilu tu prosim mame my, dokonce bezbonusovou :-D .

Odřený lak 15 roků 6 měsíců ago #6496

• Moni
Takže to je nabídka, že kdykoliv budeme mít (bohužel) broučky odřené, obrátíme se na tebe, Johnny...? :lol: :lol: :lol:

Odřený lak 15 roků 6 měsíců ago #6497

• Johnny
No, to teda nevím :-D ...
Vygenerováno za 0.109 sekund