Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Podvozek - zadělání dír v prahu

Podvozek - zadělání dír v prahu 15 roků 11 měsíců ago #3425

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zdravím, protože Brouk je moje první auto a když sem byl mladej a blbej, tak sem ho chtěl hned tunit. Asi jak každej. Ale časem jsem zjistil, že je to pěkná kravina a teď se ho spíš snažím dát do původního stavu aby vypadal jak novej. Jenže první co sem udělal před rokem, bylo to, že jsem podvozek a masku podsvítil červenym LED neonem. Po měsíci asi fungovala jen půlka a teď už nesvítí celej na obou stranách. Byl to totiž čínskej šmějd. Navíc jsem kvůli tomu dostal pokutu. Kdyby byl bílej a kvalitní, dám si ho tam zas, to je povoleny. Ale toto ne a rád bych to sundal. Jenže tam pak zůstanou v prahu díry po vrutech. Čím je mám zadělat?? Je na to nějaky pořádny lepidlo, tmel atd? Je to navrtany myslím do železa. Proti tuningu nic nemam, ale musí to být profi a ne tohle.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Podvozek - zadělání dír v prahu 15 roků 11 měsíců ago #3427

• Ingi
Moudra slova ;)

Podvozek - zadělání dír v prahu 15 roků 11 měsíců ago #3430

• Lady
Určitě se dá koupit karosářský tmel,kterým bych tu díru po šroubku zadělal...natlačil bych tam hodně i dovnitř a byl bych si jistý že je to ok...prostě bych se toho nebál...je to jenom auto,sice je to brouk a moje auto,ale furt je to jenom auto ;)

Podvozek - zadělání dír v prahu 15 roků 11 měsíců ago #3432

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Slyšel sem že ty prahy se vystřikávají nějakou hmotou aby to nerezavělo nebo co. Ty dutiny....to by nešlo??? A jestli to je vůbec k něčemu a kolik to stojí, že bych to nechal udelat cely. Prece jenom podvozek je jediná část auta, která může začít rezavět :-D ...celej bok je jinak skoro samej plast. U mě teda ještě na jednom místě rezaví střecha :( ...ale nepatrně a to se na jaře zpraví

Podvozek - zadělání dír v prahu 15 roků 11 měsíců ago #3434

• Lady
No nechává se to no vystříkavat...ale nevím jak to je u našich aut,ale u těch nových je už to udělané z výroby...tobě půjde jenom o to aby se ti tou írou nedostala ta voda do těch prahů,když sundáš ty šrouby...vařit bych to nevařil protože tím teplem naděláš víc škody než užitku....já bych to zadělal tím tmelem a neřešil to...ale musí to být karosářský tmel žádný silicon...ten způsobuje korozi.

Podvozek - zadělání dír v prahu 15 roků 10 měsíců ago #3630

• burr0head
vycistit, zakytovat, prelepit paskou a prelakovat...je to na spodku,nebude to videt a svoji sluzbu to taky udela..jestli se tam ma dostat vlhko,tak uz tam stejne je...

s tim tuningem mas pravdu..neresim na aute exterier, jen folie a xenony, zato furt vylepsuju podvozek a motor...neveril jsem, jakej je rozdil mezi sportovnima tlumicema a origo...dal jsem novy original, zadna zmena oproti tem vycvachtanejm...po 2 mesicich jsem tam dal sportovni,pekne tuhy a to je mazec..auto se v zatackach ani nehne, ale hlavne pri rozjezdu se mi nezdviha predek a auto nehrabe....zrovna tak silenbloky na motoru..krome jineho..motor mi na brzde ukazuje cca 175 kobylek, na max rychlosti to moc znat neni,ale mimo dalnici a v zatackach je to bozi...no proste jak mam nejakou kacku, cpu to do podvozku a motoru.. :) )

Podvozek - zadělání dír v prahu 15 roků 10 měsíců ago #3640

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak sem dneska koupil nějakej tmel na auto: ISOPON P-38 ...bylo to v malé tubě a mohlo by to stačit. Uvidím, jsou to jen malé díry. Až trochu opadne sníh, vrhnu se na to.

Podvozek - zadělání dír v prahu 15 roků 10 měsíců ago #3642

• Johnny
Abys pak neměl na podvozku krápníky! :lol:
Vygenerováno za 0.087 sekund