Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: demontáž/montáž předního nárazníku - ví někdo jak na to?

demontáž/montáž předního nárazníku - ví někdo jak na to? 15 roků 9 měsíců ago #4238

• Brouczech
Ahoj "broučičí" kamarádi
Mám takový menší či větší oříšek...zapasim jak spasovat přední naraznik s blatnikama...Jde o to...ze nemuzu zaboha prijit na to jak je sesroubovat k sobe tema 2 sroubkama na kazde strane u svetla...Protoze kdyz naraznik nasadim tak uz se k tomu, abych tam ty soubky dal,nedostanu. Neví nekdo jak na to?Jiz si fakt nevim rady. Napadlo me sundat oba blatniky,sesroubovat je s naraznikem na zemi a pak to tam vsecko nasadit jako celek,ale proc tak slozite?Pripada mi to divny.....Dejte mi prosim nekdo vedet, kdybyste nekdo mel jakykoliv napad...Diiik
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

demontáž/montáž předního nárazníku - ví někdo jak na to? 15 roků 9 měsíců ago #4240

• Lady
Já jsem sundával zadní nárazník a ten musel dolů taky i s blatníkama,tak mě napadá jestli se tohle náhodou nemusí i s předním....ale zatím sem ho sundávat nemusel,takže počkám na co příjdeš....

demontáž/montáž předního nárazníku - ví někdo jak na to? 15 roků 9 měsíců ago #4246

• vosic
Párkrát jsem to dole měl a musíš to zadělávat společně nárazník s blatníkama,jen si v tom spoji nech jeden šroubek rozdělanej,ten jak se přitahuje k tomu plíšku ke kastli,ten zaděláš od kola, jo a je lepší to tam ladit ve dvou,aby sis neodřel lak u dveří.

demontáž/montáž předního nárazníku - ví někdo jak na to? 15 roků 9 měsíců ago #4250

• Brouczech
ahaa...takzejsem si to myslel spravne....proc to ty paka maj tak delany sakra :( Kdo to vymyslel....Tak diky kluci ;)

demontáž/montáž předního nárazníku - ví někdo jak na to? 15 roků 9 měsíců ago #4251

• vosic
Brouczech napsal:
ahaa...takzejsem si to myslel spravne....proc to ty paka maj tak delany sakra :( Kdo to vymyslel....Tak diky kluci ;)

To víš kluci německý,od těch nevíš co můžeš čekat.
Vygenerováno za 0.073 sekund