Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Centrální zamykání pátých dveří

Centrální zamykání pátých dveří 9 roků 9 měsíců ago #42710

• Spejsinka
  • Fresh Boarder
Ahoj lidičky, mám problém s pátými dveřmi co se týče zamykání. Ve většině případů se mi nedovírají páté dveře, občas se mi je podaří zabouchnout, tak, že doklapnou jak mají. Nevíte, co kde by se mělo dotáhnout či uvolnit nebo dát přímo do nějakého servisu? A ještě mám s nimi jeden problém, je krátká prodleva mezi otevřením na klíči či ve dveřích. Nestihnu ani vylézt z auta, dojít k nim a už je nemohu otevřít, jsou uzamčené:-( ale je možné, že mám celkový problém s centrálním zamykáním. Uzamkne se z ničeho nic, když třeba vkládám věci do auta a následně začne houkat, či se samo uzamyká z nepochopitelných důvodů. Nevíte co se s tím dá celkově dělat, nějak seřídit u odborníka? Díky moc za radu, hlavně s tou delší prodlevou u pátých dveří ....
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Centrální zamykání pátých dveří 9 roků 9 měsíců ago #42712

• Mara1985
  • Fresh Boarder
Já mám dojem protože sem to taky řešil s dvěma od kufru pod plastem je mechanismus kterém se musí postřelovat já to řešil pokus omil a to že to zapadne to si myslím že buď sou tyto dveře dost těžké a nebo máš unavené písty co dveře nadlehcuji a nebo ještě odskok. U mě je to o to horší já na nich mám ještě křídlo.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.085 sekund