Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Snadné vniknutí do NB

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1728

• Ingi
nina-ricci napsal:
On si člověk asi stejně nepomůže, to by mohl mít auto s nejlepší ostrahou, alarmem, defend lockem a buh ví čim ještě, když to auto nějakýmu ču*ákovi padne do oka, tak si s ním poradí, byť mu to zabere třeba o minutu víc.... je to hnus ty lidi.... já osobně bych je střílela a s radostí.... :!: :!:
Ale no tak strilet snad ani neeee..... ja sem pacifista, ja bych je nestrilel..... ja bych je věšel :lol: :lol: :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1730

• nina-ricci
jarda napsal:
zaslepení zámki mam taki ale otevřít to de přes kufr ale deto i otrvřít i jitníma klíčema od superbu nebo audi tak nato rači nespoléhat. :idea:

Beczi cenzuraaaaaaaaa..... (nebo nás vykradou )

já mám kufr jen na dálkové, nemám tam zámek pro jistotu vubec :lol:

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1731

• eALIEN
No a ve finále někdo přijde s paralyzérem, dá vašemu broučkovi pořádnou PECKU a má ho otevřenýho tak jako tak :!: :!: :!: :!: A nepomůže vám vůbec nic. Leda dveře přivařený autogenem :D :D :D Nebo raději rovnou brouka opancéřujte celýho :!: :!: :!:

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1732

• jarda
no těch spusobú sem vyděl dost jak otevřít auto takže kdyš si ho budou chtít vzít nebo prohlidnout tak je nezastavíte :!:

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1734

• Moni
Na každý věci si někdo najde cestu, jak ji obejít... Ale pokud se nepokusím o to nějak jim to znepříjemnit, tak nemusejí ani nic obcházet... :( A pokud už někdo příjde třeba s PC, aby to auto aspoň otevřel, tak ten se už nebude snažit (hlavně nebude mít zájem) o to moje... A běžnej zlodějíček s ním neodjede, i když třeba rozbije okénko. :D

Snadné vniknutí do NB 16 roků 2 měsíců ago #1990

• vosic
Já si myslim,že všelijaký mechanický zabezpečení je k ničemu,tyhle lidi to maj z mnoha aut vykoumany a určitě běhaj i po těhle fórech a koukaj kdo covymejsli.Když už mi někdo bude chtit vykrást auto,tak tam nechám normální zámky,at zkur** zámky ale nic jinýho co by mohlo bejt dražší a když to bude chtít někdo ukrást,tak bych viděl jako řešení nějakej PAGER nebo někde schovanej mobil sikovně napojenej a nastavenej,aby se dala určovat poloha kde je,moje NOKIA to má,ale ještě jsem to nezkoušel,myslím že by se podle toho dalo auto pěkně dohledat,když to bude šikovně vyřešený.

Snadné vniknutí do NB 15 roků 7 měsíců ago #5735

• lady-bird
Tak všeobecně, pokud se zaslepují zámky, měl by se udělat nějaký tajný vypínáč na případné otevírání.... akorát teda nevím, kam ho u brouka schovat:D

Snadné vniknutí do NB 15 roků 5 měsíců ago #7005

• janelle81
Ahojky,

mám dotázek, scháním do broučana "construckt nebo defendlock" a nějak se nedaří, prý se to snad ani nevyrábí, povedlo se nám sehnat construckta na brouka,ale nepasuje nám tam :evil: .Možná je to tím že bouk je rok 1999. Poradí někdo? :( Chci to kvůli pojištění na krádež a je lepší to mít. Díky moooc zatím pa

Snadné vniknutí do NB 15 roků 5 měsíců ago #7006

• Ingi
Neni to lepsi ani tak kvuli pojisteni jako kvuli tomu aby byl clovek vic v klidu :D I kdyz na pojisteni je pak taky sleva ;) Neporadim ti asi nejak presne jak potrebujes ale urcite mech. zab. na nase broucky jde. Ja mam stejny jako vy r.v. 2000 a mam tam defendlock.

Snadné vniknutí do NB 15 roků 5 měsíců ago #7007

• janelle81
Ahojky Ingi, no to je právě ten problém, můj broučan je rok výroby 1999 a bylo mi řečeno,že defendlock se na NEW BEETLE dělá od roku výroby 2000 :( Tak se podařilo sehnat construct na NEW BEETLE jediný toho času v ČR, když mi ho tom kluci chtěli namontovat tak zjistili, že tam nepůjde je tam totiž "origoš" jiná konzole řadící páky, takže asi taky pásne až od roku 2000. Je to možné že by brouci od roku 2000 měli jiný konzole? :cry: Takže můj závěr zatím zní, že do svého boručka mehanické zabezpečení neseženu, leda si tam dám řetěz se zámkem jako Mr.BEAN :evil:
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.103 sekund