Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Snadné vniknutí do NB

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1707

• nina-ricci
Víte co mě na VW pěkně štve? to, že se kradou tím, že se jednoduše vrazí ██████████████████████████████████ ( jak jistě všichni víte, že tak lze dělat s klíčkem) sjedou jak blesk do země..... Začínám uvažovat o zaslepení zámků, ale zase nevím co v situaci, kdyby mi nefungoval centrál a dálkové...takže prekérka. Vaše názory?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1708

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak si pořiď to, co dávají do tuningovejch aut amíci. Tady je video: http://www.youtube.com/watch?v=g1dy_jxkt5Q . Nevím na kolik by taková sranda vyšla, ale omezilo by ti to vniknutí do auta i přes kliku. Oni když to budou chtít nějak ukrast, tak si způsob najdou. Radši si tam dej Construct nebo něco. To se dá sice taky ojebat ...ale jak psal jeden zloděj na netu. Když stojí vedle sebe jedno zabezpečeny a druhy nezabezpečeny auto, radši vemu to bez ničeho. Je s tím míň práce. .

A pochybuju, že ti někdo bude krast auto na zakázku, takovou ty naše auta cenu nemají. Maximálně ti ho vykradou a na to stačí rozbít okno. Ale co ukradnou, rádio ktery nikam jinam nepasuje?

BTW: ten tvůj návod trochu upravím ať se toho někdo nechytne :?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1709

• nina-ricci
Beczi napsal:
Tak si pořiď to, co dávají do tuningovejch aut amíci. Tady je video: http://www.youtube.com/watch?v=g1dy_jxkt5Q . Nevím na kolik by taková sranda vyšla, ale omezilo by ti to vniknutí do auta i přes kliku. Oni když to budou chtít nějak ukrast, tak si způsob najdou. Radši si tam dej Construct nebo něco. To se dá sice taky ojebat ...ale jak psal jeden zloděj na netu. Když stojí vedle sebe jedno zabezpečeny a druhy nezabezpečeny auto, radši vemu to bez ničeho. Je s tím míň práce. .

A pochybuju, že ti někdo bude krast auto na zakázku, takovou ty naše auta cenu nemají. Maximálně ti ho vykradou a na to stačí rozbít okno. Ale co ukradnou, rádio ktery nikam jinam nepasuje?

BTW: ten tvůj návod trochu upravím ať se toho někdo nechytne :?

Jasný, dej tomu cenzuru....souhlasím.

A to zaslepení zámků? máte ho někdo?

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1710

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zaslepení zámků jsem zatím ještě neviděl. On pokud ti selže centrál, tak jsi asi víš kde :roll: .Určitě se to dá zavařit, zakytovat. Ale to bych nedělal. Radši si pořiď nějakej aktivní prvek zabezpečení.... ono můžeš tomu předejít taky tím, kde parkuješ. Já parkuju jen tam, kde je hodně lidí, provoz atd. A na volantu mám páku, vyražená čísla do skel atd. a nic nenechávám v autě.

A co třeba výměna zámků? Není to možny? Nějaké bezpečnostní, žádny sériovy. Když to jde u klasickejch domovních dveří, tak třeba je to i pro Octavie, Golfy a Brouky. To mě jen napadlo.....ale způsobů je určitě hromada jak ti to můžou sebrat. Jenže my o většině ani nevíme. Když dojede odtahovka a naloží ti ho, tak si toho taky nikdo nevšimne, pokud to nebude na kameře.

V americe je u soudních vymahačů úplně normální, že dojedou před barák někoho kdo jim dluží prachy, během pár sekund auto naloží a odtáhnou, nebo ujedou. A pak mu pošlou dopis, jestli nezaplatí dluh, tak mu auto nevrátí. Pracují stejně jak zloději

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1712

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Američani vymýšlí samy kraviny. Třeba tyhle dveře: http://www.youtube.com/watch?v=Cklkmi72Foo&NR=1 ...něvím z čeho jsou, ale nejspíš by na to zloděj čuměl a nevěděl co s tím :lol:

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1713

• nina-ricci
Tak to je fakt hustý!!!! :lol: :lol:

Jdu do toho.... :P

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1715

• burr0head
ja prisel v patek k NB,otevrel dalkou,zabouchl dvere a cestou jsem ve zpetnem zrcatku zjistil,ze jeste asi tak 3 minuty a vypadne mi zamek ze dveri...netusim,co,nebo kdo to udelal,ale tak jsem mile dvere rozebral,ze se na to mrknu...byl to porod,dvere rozebrany,vse venku a ka zamku jsem se stejne nedostal...tak jsem ho proste jen prozatimne prilepil...hnus fialovej...kdyz jsem mel vse hotove,prisel synovec,automechanik, a ukazal mi na vnitrni strane dveri u zamku gumovou zaslepku,pod kterou je schovany sroubek,ktery by ten zamek mel drzet na svem miste...setkal se s tim nekdo nekdy? :)

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1718

• nina-ricci
On si člověk asi stejně nepomůže, to by mohl mít auto s nejlepší ostrahou, alarmem, defend lockem a buh ví čim ještě, když to auto nějakýmu ču*ákovi padne do oka, tak si s ním poradí, byť mu to zabere třeba o minutu víc.... je to hnus ty lidi.... já osobně bych je střílela a s radostí.... :!: :!:

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1724

• Moni
Tak já zaslepený zámky mám, od té doby, co jsem pořídila brouka. Je to asi opravdu to první, co nějakýho malýho zlodějíčka odradí. Ale je fakt, že když mi přestal fungovat centrál, tak jsem musela jednou lézt do auta přes kufr... :) Ale taky se to dá... :D Pak jsem pořídila Clifforda a myslím, že auto je v bezpečí. ;) Navíc tenhle alarm má i další vychytávky, než že jen třeba houká (což dneska už asi vůbec nic neznamená). Třeba když se k autu někdo přiblíží a kouká třeba do okének, tak vydá výstražné znamení. To samé, když k autu někdo třeba blízko nacouvá... :D A to není zdaleka vše... :lol:

Snadné vniknutí do NB 16 roků 3 měsíců ago #1727

• jarda
zaslepení zámki mam taki ale otevřít to de přes kufr ale deto i otrvřít i jitníma klíčema od superbu nebo audi tak nato rači nespoléhat. :idea:
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.095 sekund