Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: klíč škoda versus WV

klíč škoda versus WV 13 roků 1 měsíc ago #28965

• zbirinka
Mám velikou prosbu,
tak doufám že poradíte...
Koupila jsem 2 nové klíče od škody s centrálem, jelikož mi bylo řečeno že jsou shodné s WV a půjdou naprogramovat k new beetlu...
Dnes jsem byla u jednoho zámečníka (nemá moc dobrou pověst, vyloženě chce na lidech vydělat)...bylo mi řečeno že čip v klíčích je rozlišný a zároveň klíče běží na různých frekvenčních pásmech klíč new beetle na 433Mhz a klíče od škody 434Mhz...
Na různých forech jsem dohledala že s frekvencí se dá něco udělat...snad koupit nějaké zařízení(nebo co) a to pomůže aby klíč kominukoval...Můj dotaz zní jak poznám jaký čip mám...kde to vyčtu a opravdu je možné aby ve shodných klíčích z jdené továrny byl jiný čip?
Bylo mi vysvětleno že jsou různě veliké a proto nejde přehrát čip z klíčku beetla na škodu? Dyť je to elektonická záležitost ne?
Vzhledem k tomu, že dotyčný zámečník je ve městě jediný a vnucuje mi originál klíče samozřejmě jeden za 1800kč já sehnala oba za 1500 jsou fungl nové...tak mám pocit jestli mě takzvaně netahá za nohu...
Poradí mi někdo?Co mám dělat?Můj klíč sice startuje ale je v žalostném stavu planžeta je slepovaná drží(zatím) a v bazaru jsem dostala jen jeden klíč když ho ztratím jsem nahraná....
Nějaká rady,tip na někoho kdo se vyzná?Jsem zoufalá...
Díky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

klíč škoda versus WV 13 roků 1 měsíc ago #30279

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Klíš ze Škodovky se použít dá. Spousta lidí to tak má i já jsem měl u minulého Brouka jeden klíč od VW a druhý od Škodovky, ale nebyl vystřelovací ...ale šlo to. Zkus zajít za jiným zámečníkem.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

klíč škoda versus WV 12 roků 11 měsíců ago #41089

• Johnny
Tak ty frekvence platí pro DO, co se týče čipů pro imobilizér tak by měly být stejné, jde hlavně o to, jaký rok výroby je tvoje auto. Koncern VW používal pro stejné generace aut stejnou elektroniku. Tudíž na mého Brouka se dá použít i něco z AUDI pokud je to A3 a je to rok výroby 98 - 00...

Odkud jsi?
Vygenerováno za 0.077 sekund