Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Alarm

Alarm 14 roků 10 měsíců ago #9590

• Mooby
Zase otravuju, zase v tom mám zmatek.
Jelikož nemám manuál a nikde jsem nic k broukům nenašla, tak jsem si stáhla manuál tady a zjistila jsem, že by měl mít brouček alarm?! Koukala jsem, že ty čidla u vnitřího světla jsou, ale bohužel nemám tlačítko na tom sloupku u dvěří, teda ono tam bylo, než ho ten předemnou ztratil :( koukala jsem, že svítí červeně.
Tak by mě zajímalo, jak se dá laicky zjistit, zda ten alarm tam je a zda je funkční celkově?!
Zavřela jsem psa a zamkla ho tam chudáka, ale nic se nědělo, tak nevím jestli tím, že ten čudlik chybí to na vnitřek nereaguje...
Nedá se to nějak zjistit ??
Předem díky ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Alarm 14 roků 10 měsíců ago #9599

• Johnny
Ahoj, laicky netuším, já bych to napíchl na VAG a vyměnil tlačítko.

Alarm 14 roků 10 měsíců ago #9636

• Ondřej
sedni si do auta zamkni se tam a zkus otevrit dvere kdyz to nepujde tak to nekolikrat zopakuj klice drz v ruce budes je potrebovat na vypnuti alarmu :D tim ze odemknes auto.

Alarm 14 roků 10 měsíců ago #9640

• Mooby
Ondřej napsal:
sedni si do auta zamkni se tam a zkus otevrit dvere kdyz to nepujde tak to nekolikrat zopakuj klice drz v ruce budes je potrebovat na vypnuti alarmu :D tim ze odemknes auto.

Tak nic. Zavřená jak princezna na hradě, cloumání s autem šahání na ty senzory a kulový...
Asi to budu muset nechat napíchnout, aby se zjistilo zda to je vůbec zapojený nebo vocogo :? chjo nic není jednoduchý :lol:

Alarm 14 roků 10 měsíců ago #9646

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Mam v aute obycejny alarm, ne pohybovy. A zkouseli jsme ho tak, ze stahnes okynka dolu a zamknes auto. Kdyz pak sahnes do interieru a budes chtit zevnitr klikou otevrit auto, zacne to houkat.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Alarm 14 roků 10 měsíců ago #9650

• Mooby
Taky dobrej nápad, zkusím a dám vědět, ale moc tomu nedávám, že tam je a zapojený... ;) ale nechám se překvapit.
Díky za radu

Alarm 14 roků 10 měsíců ago #9762

• Mara1985
Mooby napsal:
Taky dobrej nápad, zkusím a dám vědět, ale moc tomu nedávám, že tam je a zapojený... ;) ale nechám se překvapit.
Díky za radu
Mne se rozeznel alarm když sem nechal jedny dveře otevřený a zamkl auto.

Alarm 14 roků 10 měsíců ago #9764

• Mooby
ani nepípnul :cry: a autoservisák řekl, že se na to bude muset podívat elektrikář, tak uvidíme. Ještě se semnou hádal, že to alarm nemá, ale to bych tam neměla uvnitř to tlačítko na vypnutí... Prostě broukům prd rozumí a dělá chytrýho takový zbožňuju :evil:

Alarm 14 roků 10 měsíců ago #9765

• Johnny
Pokud budete něco řešit, tak New Beetle je dost podobný s Golfem IV - takže obecné postupy z Golfa fungují s některými odlišnostmi na naše miláčky.
Vygenerováno za 0.066 sekund