Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Přední a zadní znak VW

Přední a zadní znak VW 16 roků 1 měsíc ago #2515

• cervik
Marně scháním přední a zadní znak VW na New beetla v čeno stříbrné kombinaci poradtě kde sehnat díky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Přední a zadní znak VW 16 roků 1 měsíc ago #2516

• eALIEN
Soudruzi z VW ti ho rádi seženou :D Samozřejmě počítej, že vezmou cenu od konkurence ... přidají k ní nulu a pak ti vystaví fakturu ;)

Přední a zadní znak VW 16 roků 1 měsíc ago #2517

• Lady
No já jsem jich viděl kupu na polské moto burze,taky se na ně chystám, ale musím se někomu vtlačit do auta až tam pojede,nebo počkat až toho budu shánět víc. Nemám to zrovna za rohem tak by se mi ta cesta a ty znaky trochu prodražily.Ale musím říct že výběr tam byl perfektní a hodně jich bylo i new ne jenom ty kradené...milion verzí jenom já debil sem si ten můj nepřeměřil tudíž sem nevěděl jaký a kupovat něco na doporučení takových prodejcu, že mi to sichr vleze se mi nechtělo..oni prodají cokoli jsou to "profíci" tady jsou jejich stránky http://www.gielda.gliwice.pl/index.html

Přední a zadní znak VW 16 roků 1 měsíc ago #2518

• Ingi
Ja bych taky prosim jeden znak :lol: Me se totiz z toho originalniho sloupava ta modra barva.

Přední a zadní znak VW 16 roků 1 měsíc ago #2520

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Ja bych taky prosim jeden znak :lol: Me se totiz z toho originalniho sloupava ta modra barva.
Fakt, neříkej? :lol: ...to asi všem a já ji neměl už nikde, když sem to auto kupoval. Takže su taky pro .... ona je teoreticky možnost ty znaky objednat z ciziny a vzit jich víc, aby se zaplatilo poštovny.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Přední a zadní znak VW 16 roků 1 měsíc ago #2521

• Lady
Taky si myslím že to slézá uplně všem co je tam mají...někteří už mají trošičku jiné a ty podle mě vydrží...nicméně až tam pojedu ozval bych se,ale kdo ví kdy to bude...

Přední a zadní znak VW 16 roků 1 měsíc ago #2523

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Od roku 2001 je na NB kvalitnější jak lak na znaku, tak i na volantu...podlě mě. Barva na volantu je nalakovaná, což u naších ne a proto se to odírá
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Přední a zadní znak VW 16 roků 1 měsíc ago #2526

• Štěpoš
Čao Beczi, mě na všech znacích barva drží jak kdyby byla přivařená :lol: Žádné loupání, ne ne ne :lol: ;)

Přední a zadní znak VW 16 roků 1 měsíc ago #2529

• eALIEN
Tak to mě teda nedrží ani ve smyku :D Ta kvalita zpracování loga u první série .... no katastrofa :evil: (a to se tomu logu ještě při mytí broučka schválně vyhejbám a leštím ho jen jemným hadříkem :) )

Přední a zadní znak VW 16 roků 1 měsíc ago #2530

• Ingi
Nerikejte, ze ty znaky nejsou nekde k sehnani v ruznejch variantach... :D Ale je fakt, ze pri brouzdanim po netu jsem zatim na zadny nenatrefil :(
Vygenerováno za 0.097 sekund