Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3007

• Moni
Naprosto souhlasím s Ninou. Je to každého věc, co si objedná, pokud něco objedná... :) , a myslím, že není důvod toto zveřejňovat na fóru. ;)

Nino, zítra bych to určitě měla dát dohromady a pak pošlu PM. :D Předem moc děkuji, že ses toho ujala a uděláš našim broučkům radost.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3008

• Štěpoš
No jak tady tak na to koukám, vypadá to jako super nápad :D
Ale ty ceny....to je snad v librách, né?? :shock: :lol:

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3013

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ceny sou dost vysoky. Ale dival sem se po ostatnich e-shopech po svete a vsude je to jeste drazsi v prepoctu na koruny. Takze jina moznost zatim asi neni nez to objednat tu
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3017

• nina-ricci
Beczi napsal:
Ceny sou dost vysoky. Ale dival sem se po ostatnich e-shopech po svete a vsude je to jeste drazsi v prepoctu na koruny. Takze jina moznost zatim asi neni nez to objednat tu

Přesně tak, všude na webu jsou buď stejné nebo ještě větší.... :evil: , ale neodolám a už nyní jsem docela vysoko s cenou objednávky.... :roll: :mrgreen:

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3021

• Ingi
Jsem po novym roce dost vyzdimanej, ale stejne jsem neodolal a uz jsem nine poslal objednavku... aspon neco pro radost :D Snad budou jeste nejaky dalsi kola objednavek... a nemusi to byt pres ninu... treba to ma nekdo stejne jako ja :lol:

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3026

• Johnny
Ingi, taky teď nic objednávat nebudu. Tak se pak domluvíme, pač něco chtít budu.

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3027

• Ingi
mno ja si ted objednal ty krytky na volant, ty jsou akutni a pro radost vazicku :D
No a do dalsiho kola si nejak musim nechat jeste projit hlavou vsechny ty ramecky... Taky aby to nevypadalo nejak preplacane :P no a taky na to musim nasetrit :lol: Je toho furt nejak plno.... pristi mesic bych rad vymenil olej v motoru i v prevodovce a filtry no a pak uz pomalu abych zacal vybirat nejaky letni gumy :lol:
U zadnyho auta predtim jsem to takhle neresil :lol: njn, brouk je proste vic nez dopravni prostredek :lol:

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3031

• eALIEN
Co ti ten olej v převodovce udělal, že ho chceš měnit? :) Je ho tam snad málo? :o

Nicméně, jinak tvé počínání naprosto schvaluju .... tomu říkám příkladná péče ;)

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3032

• Ingi
Nic, ale co to auto mam od zari tak jsem ho jeste po predchotzim majiteli nemenil ;) Tak pro sychr. Zrovna jako ta vymena voleje v prevodovce asi nebude nejak nakladna vymena ;)

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3034

• Johnny
Ten olej schvaluju, my ho měnili hned při koupi. Taky sem si objednal krytky na volant, neodolal jsem... Pokud byste někdo potřeboval help, tak sem do pátku v Praze, byť ode dneška bez auta...
Vygenerováno za 0.098 sekund