Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3038

• nina-ricci
Tak lidičky, objevil se veliký problém! Po malém dopisování s onou firmou v UK, jsem zjistila, že platba lze pouze kreditní kartou, nikoli bankovním převodem ani poštou.... prostě nic. A zcela upřímně přiznávám, že jak platit přes internet, dokonce v librách, po internetu fakt netuším. Co s tím vyvedeme? :oops:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3039

• eALIEN
Pokud vlastníš klasickou novější kreditní kartu (VISA, MasterCard, Maestro, Delta), tak není čeho se bát. Při vyřizování objednávky v záložce způsob platby v tom jejich shopu tam zadáš standartní údaje: číslo karty, údaje o tom na koho je vystavená apod. - zkrátka klasika jako když platíš kdekoli jinde. Odklepneš, oni si to ověří a strhnou si to ... že je to v librách nebo eurech vůbec neřeš, banka to provede podle jejich aktuálního kurzu :!:

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3042

• nina-ricci
eALIEN napsal:
Pokud vlastníš klasickou novější kreditní kartu (VISA, MasterCard, Maestro, Delta), tak není čeho se bát. Při vyřizování objednávky v záložce způsob platby v tom jejich shopu tam zadáš standartní údaje: číslo karty, údaje o tom na koho je vystavená apod. - zkrátka klasika jako když platíš kdekoli jinde. Odklepneš, oni si to ověří a strhnou si to ... že je to v librách nebo eurech vůbec neřeš, banka to provede podle jejich aktuálního kurzu :!:

Super, taky už jsem si to zjistila a bylo mi řečeno vesměs totéž, takže pohoda. Díky

JINAK PROSÍM DO KONCE NEDĚLE VŠECHNY KDO CHTĚJÍ OBJEDNAT, AŤ POŠLOU PM A PAK TO OBJEDNÁM. TAKÉ SPOČTU,KOLIK NÁS JE A ROZPOČTU TO POŠTOVNÉ A PAK BYCH CHTĚLA, ABYSTE MI POSLALI PENÍZE NA MŮJ ÚČET, ZE KTERÉHO TO BUDU NÁSLEDNĚ POSÍLAT. Č. ÚČTU POŠLU PM.
Poslední úprava: 16 roků 6 dní ago od .

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3048

• Ingi
Doufam, ze jsem si to ja lama snad objednal dobre ty krytky na volant :lol: Jsou tam stribrny plastaky a pak lestena ocel (brushed steel) a pak jeste s dirama, ze jo? A ty brushed steel to jsou ty co chci kdyz chci chromovy, ze jo? :D Taky tam jantari daj takovy maly obrazky...... :lol:

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3106

• Moni
Nino, moc prosím, počkala bys do pátka? V pátek to určitě pošlu i já!!! Jen teď trochu nestíhám. :shock:

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 1 týden ago #3109

• nina-ricci
Moni napsal:
Nino, moc prosím, počkala bys do pátka? V pátek to určitě pošlu i já!!! Jen teď trochu nestíhám. :shock:

jasně, že počkám...

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 6 dní ago #3148

• nina-ricci
Takže zítra uzavírám objednávku. není sice neděle, ale myslím si, že kdo má zájem, už se ozval a kurz Libry jde nechutně nahoru, takže to raději odeslat co nejdřív. Spočtu kolik nás tedy vyjde to poštovné a PM pošlu každému kdo si něco objednal.

ALE ZCELA UPŘÍMNĚ BYCH SE NA TO NEJRADŠI VYPRDLA, JEDNAK POŠTOVNÉ BUDE VYŠŠÍ NEŽ TAM PÍŠOU, V CELKOVÉM SOUČTU 32,50 LIBER A NYNÍ JE ŠÍLENĚ VYSOKÝ KURZ A STÁLE STOUPÁ... PŘED 4 DNY BYCH NAPŘ. JEN NA SVÝCH VĚCECH UŠETŘILA 500... NEPOČKÁME S TÍM NA LEPŠÍ KURZ? NECHCI VYPADAT,ŽE Z TOHO COUVÁM, ALE JE TO TEĎ VÁŽNĚ MASAKR TEN KURZ...CO SI O TOM MYSLÍTE?

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 5 dní ago #3150

• Johnny
No, to je otázka na někoho kdo se v tom pohybuje... Pokud by ml kurz jít dlouhodobě nahoru, tak to objednat teď. Ale pokud je to jen výkyv, tak bych počkal. Osobně si myslím, že Libra posilovat bude dýl, naše ekonomika má jeden z největších problémů v Evropě.

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 5 dní ago #3153

• Moni
No, je to asi fakt těžký odhadnout. Nárust libry je ale skutečně značný. Pokud jde o mně, tak klidně počkám a vůbec se nebudu zlobit... stejně tak, když to objednáte teď. :D Ale spíš bych taky chvíli počkala.

Chromové díly - PŘEDOBJEDNÁVKA - zatím odložena 16 roků 4 dní ago #3165

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Taky bych počkal. Do jara času dost a do té doby se mě nikdo na odřenej volant dívat nebude :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.097 sekund