Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Úpravy New Beetle dovezeného z USA

Úpravy New Beetle dovezeného z USA 13 roků 10 měsíců ago #11620

• mirecek136
Džordži, to teda čumim. Fakt jsem si myslel, že originál je jen jeden jediný. Budu se muset nechat překvapit co v autě nakonec najdu, protože mi ve značkovém VW servisu jen oznámili, že originální autorádio můžou mít z Německa za 24 tis. Kč a jestli ho teda opravdu chci. Vzhledem k tomu, že půjde o první auto mojí dcery (18 v 08/2011), by ten autopilot nakonec vůbec nebyl marný.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Úpravy New Beetle dovezeného z USA 13 roků 10 měsíců ago #11621

• Johnny
Ahoj, to rádio co má George, tak vypadá jako originál, ale ve skutečnosti to je už dneska čína. Jestli to někdy vyvinul Bosch, potažmo jeho značka Blaupunkt, to netuším. Ale za cenu 12 000 se prodávají číny, značková zařízení stojí klidně skoro trojnásobek. Každopádně ale to Georgovo rádio je fajn, o tom žádná :-) .

Úpravy New Beetle dovezeného z USA 13 roků 10 měsíců ago #11624

• GEORGE
Milý Johny, mám z tebe takový pocit, že jsi nadčlověk, asi jsi se narodil ve vw když všemu co se tady napíše kolem vw tak rozumíš. Jinak já chlapče psal Mirečkovi a ne tobě, že se do toho montuješ.
Mimochodem servis elektroniky dělám již 37 let, tak asi nějaký přehled v tomto mám. Jinak ti slavní němci to také není origo, dnes už skoro veškerou elekroniku a komponenty do ní dělá Korea, Čína a títo asiati.
Kdybych šel do dúsledku, tak ten servis tam bude mít strašný rabat, ale to nebudu rozpitvávat to není můj problém. Víš ono se mě to trošku dotklo, měj se. GEORGE

Úpravy New Beetle dovezeného z USA 13 roků 10 měsíců ago #11625

• Johnny
Georgi, za origo rádio považuju pouze to, co se dá objednat do auta přímo z výroby. Jsem lehce alergický na takovéhle nepřesnosti. Pokud bys napsal že to má design jako originál, tak je to taky o něčem jiném. A pokud jsi dobře četl, tak jsem to tvoje radio nehaněl, naopak jsem na konci napsal, že je dobré :-) . Čau

P.S.: Pokud mám k určitým informacím přístup, velmi rád se o ně podělím.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.078 sekund