Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zateká mi do auta

Zateká mi do auta 14 roků 7 měsíců ago #9834

• Murko.11
Ahojte, prosím potrebujem pomoc. :shock: Zateká mi do auta a neviem kade.Po tých daždoch ktoré tu na SK boli, mi začalo zatekat.Nie moc ale na podlahe šoféra sa mi vždy po daždi spravia dve nie moc mokré kolieska zhruba tam kde mám opretú nohu ked pridávam plyn.Najskôr som si myslela, že si tú vodu nosím na topánkach ale omyl.Voda si našla cestu do nútra. :o Strecha aj okno je ok tak si myslím,že to ide cez odtokový kanálik pod oknom.Je to možné?Vie mi dakto poradit?Chcela by som ho dáko uvolnit ak je upchatý ale neviem či sa to podarý a kde vlasne odteká?Prosím dajte vediet ak by mi vedel dakto poradit.Dakujéééééééém ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zateká mi do auta 14 roků 7 měsíců ago #9842

• Johnny
Pod tím oknem bych to viděl jako nejreálnější, musíš sundat středový panel pod oknem a pak panel u šoféra, pod ním je ještě hluková izolace na pár šroubech a pak jsi u jádra pudla :-) .

Zateká mi do auta 14 roků 7 měsíců ago #9843

• Murko.11
Dakujem za radu,už som sa na to dívala cez výkend. Išla som na to z vonka.Dala som dole stierače, lištu pod oknom, tahla z motorkom a ten kusok plechu čo je na nom tá tesniaca guma.Pichla som tam ruku a v pohode som to povytahovala.Troška to odniesla odraná ruka ale je to ok. :lol: Tak terz musím čakat čo to bude robyt.Ked som tam liala vodu tak to odtekalo pekne preč.Tak uvidíme :) Ale moc dakujem za radu ;)

Zateká mi do auta 14 roků 6 měsíců ago #9897

• Murko.11
Ahojte, no chcem vám povedat že sa mi potvrdilo to čo som si myslela.Už mám autíčko v suchu.Bolo to tým odtokovým kanálikom.Už pršalo a nič.Autko je suché :lol:

Re: Zateká mi do auta 11 roků 9 měsíců ago #42034

• Moníí
  • Fresh Boarder
Dobrý den prosím vás o radu zatéká mi do auta střešní okno jsem zalkepila ale stejně mám mokré sedačky hlavně zadní když hodně prší měla jsem mokré skvrny na střeše u zadních sloupků.. A pak mi přišlo že mám i trochu mokré přední sedačky.. Prosím nevíte co s tím..
děkuji

Re: Zateká mi do auta 11 roků 9 měsíců ago #42042

• Citrus
  • User is blocked
Máš střešní okno?
New Beetle TurboS 1.8T 132kw

Re: Zateká mi do auta 11 roků 9 měsíců ago #42046

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ahoj. Možná máš zacpané kanálky na odvod vody ze střešního okna. Jsou uvnitř, podél bočních sloupků a končí někde dole u stěračů/kapoty auta. Otevři střešní okno a zkus je pročistit. Možná budeš muset rozdělat i část palubové desky pod předním sklem. To už si nepamatuji. Nejlíp je pročistíš nějakým drátem. Dělal jsem to tak nedávno a pomohlo to. Ona se jinak ta voda zadržuje ve střešním okně a může zatékat dovnitř.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Re: Zateká mi do auta 11 roků 8 měsíců ago #42053

• Johnny
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 3
Jojo, Beczi má pravdu, šplouchalo mu na maják B) :silly:

A byl chudák špatný z toho, když jsem mu rozebral půl auta a odpojil hadičky na odvod vody.

Pokud nemáš střešní okno, tak ti může zatékat jedině okolo zadního okna nebo víka kufru.
1.9 TDI - Nesmrtelná klasika
Vygenerováno za 0.098 sekund