Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: AUTOMATY

AUTOMATY 13 roků 11 měsíců ago #11328

• sonicka1
Ahojte, kto máte NB automata? Spotreba mi vychádza na enormné čísla, chce sa mi plakat... Ale ta jazda stoji za to 8-) Ake mate spotreby vy?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

AUTOMATY 13 roků 11 měsíců ago #11332

• Johnny
Ahoj, automatem nedisponuji, ale spotřeba je i u manuálu dost vysoká, takže ti to může žrát klidně i 12 litrů... Jak říkám, dvoulitr je nenažraný.

AUTOMATY 13 roků 11 měsíců ago #11333

• sonicka1
aku velku maju nadrz NB? Ak si spravne pamatam, vtlacila som tam 55 litrov, som skoro na polke nadrze a presla som 180km. Ak to zaokruhlime na 200km mi to zozere 27,5l, na 100km to je 13,75l :shock: Ale ratala som s velkou spotrebou a jazdim vylucne len mesto. Esteze buduci mesiac idem na montaz plynu ;)

AUTOMATY 13 roků 11 měsíců ago #11337

• Johnny
Jo, 55 litrů, víc nám nedopřáli... Jinak ta spotřeba je děsivá, nicméně bohužel reálná... Ten plyn je rozumné řešení :-)

AUTOMATY 13 roků 11 měsíců ago #11340

• sonicka1
Podla mojich vypoctov bude spotreba v prepocte 7litrov na 100km s plynom a investicia do plynu sa vrati po 14tisic kilometroch co je podla mna celkom fayn.

AUTOMATY 13 roků 11 měsíců ago #11346

• Johnny
Tak to zni zajimave, uz jsi na tom skoro jako ja, me to bere 5-6 litru nafty :-P . Kam das nadrz na plyn? Misto rezervy?

AUTOMATY 13 roků 11 měsíců ago #11371

• sonicka1
Miesto rezervy, akurat sa priatel rozhorcuje nad spotrebou :lol: Ja sa bavim, polozil mi otazku, ci som vedela, ze 2.0 tolko zeru, a ja ze :roll: ano :lol: ale je to Beetle. Ked ho milujes, nie je co riesit.
Vygenerováno za 0.079 sekund