Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Potkal jsem Brouka ....

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 2 měsíců ago #1980

• vosic
Tak koukám že od Hradce Králové jsem tady asi jedinej,ale mám pár tipů který pravidelně potkávám a asi jim hodim letáčky ať nás tu je víc.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 2 měsíců ago #2060

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Dneska sem v Brně viděl pěknyho červenyho NB s ještě hezčí řidičkou uvnitř :) ... byl výjmečnej tím, že měl na sobě nalepeny sem tam kytky. Tak proč už dávno není mezi nama?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 2 měsíců ago #2079

• vosic
No já jsem jel v neděli do Plzně a u Rokycan na dálnici jsem potkal stříbrnýho a v pondělí za Plzní u Kaznějova kde stává modrej proti mě profčel červenej s křídle a laďákem,už si musim konečně vytisknout letáčky.

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 2 měsíců ago #2089

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jedu si takhle dom z práce ... už je tma, prší a na první křižovatce přímo na proti mě vidím kulaty světla a uprostřed logo VW. Kdo to asi mohl být? ... stál přímo naproti a odbočoval vpravo. Jenže já jel na opačnou stranu :( ....tak sme chvílu čekali než projedou auta a vydali se každej svou cestou. Bohužel sem do auta neviděl, ale byl to nějakej tmavej NB . Tak sem aspoň na něj 2x blikl, když sme se zároveň rozjížděli. Tak tváří v tvář sem stál Broukovi poprvé :lol:

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 2 měsíců ago #2107

• sabule-bambule
Minulý týden jsem nechala pozvánku zelenénu u Centra Černý Most. A včera jsem viděla červenýho se sředočeskou SPZkou.

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 1 měsíc ago #2421

• evicak
Beczi napsal:
Tak teď jak v nové práci jezdím po Brně a okolí, tak potkávám pravidelně denně tak dva New Beetle. Akorád nikdy sebou nemám pozvánku, protože jezdíme ve firemním a řídí kolega :( . Ale dneska sem potkal unikát.

Autoškola v Brně na Veveří má žlutyho New Beetla. Tak kdo sní o New Beetlu a ještě nemá papíry, tak tohle je nejlepší volba :lol: . Tady je odkaz http://www.autoskolapelikan.cz/ . Škoda že tam ale ve fotogalerii nemají foto :( . Asi to mají chvílu. Napsal sem jim mail, snad se ozvou

Jo tak toho jsem shanela, pac jsem si chtela koupit kondicky po Brne, jen mi dycky zdrhnul driv, nez jsem zjistila, co je to za autoskola. Nakonec jsem ji vypatrala, dala si dve kondicky a pana nalakala do klubu, a pridal se :-)

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 1 měsíc ago #2422

• evicak
Taaaak. Jelikoz jsem to tu trochu zanedbavala, no trochu dost, priznavam, nyni souhrnne popisu svoje aktivni snahy o chyceni dalsich ptacku do klece :lol: . Takze zacnu Brnem. Pravidelne vidim stat kousek od nas cervenyho brouka. 2x (!!!) jsem mu dala za sterac pozvanku. No, ale zatim nic. Jednou na nasem parkovisti stal tmave modry, SPZ mel "E". Nemela jsem ale letacek. Tuhle jsem si vykracovala po Svobodaku a u v ulici ke Spalicku potkala zelenyho (ten je nejkraaasnejsi). Mela jsem stesti, pac pani v nem byla a chuderka se snazila vyjet, jak ji sikovne "obparkovali" :geek: . Zatukala jsem ji na okynko a dala ji letacek. Smala se, tak jsem zvedava. Dlasiho jsem potkala cestou z prace na Moravaku, parkoval tam, co nemel, ale boticku taky jeste nemel. Byl vinovy. Tuhle barvu jsem na Broukovi nikdy nevidela. Dostal letacek za sterac. Pak jsem potkala cervenyho s nejakyma silenyma barevnyma kytkama, ale ten uz je v bazaru, kde jsem ho zahlidla. Dale jsem v Brne jeste 2x potkala cernyho a jednou zelenyho Brouka pri rizeni. No jo a zluta autoskola, kterou jsem sem uz dotahla. Co se tyka Ostravska, tam nam jezdi jeden zluty, co ho vidam. Takovy ten upne zluty, ja jsem podle technicaku zelena :shock: i kdyz ja se vidim zlute :D Tak, tolik moje mise :mrgreen:

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 1 měsíc ago #2423

• evicak
A este jsem zapomnela na zlutyho firemniho, co stoji v Brne na Rooseveltove, Beczi, Tys ho taky zaregistroval. Ja ale dycky kolem jen profcim tramvaji, tak jsem mu letacek jeste nedala. Nasi potkali modryho v Holesove u hrbitova, mamca je akcnejsi nez ja a okamzite referovala graficky :lol:
Přílohy:

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 1 měsíc ago #2425

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Sice sem moc nepíšeš, ale aktivní jseš snad víc než my všichni dohromady ;) . Toho reklamního žlutyho by to chtělo odchytnout. A pak ještě toho zelenyho, co stává u zastávky 1čky šaliny Jungmannova směr Královo Pole. Tam stojí na rohu u novinovyho stánku často. Já už se teď tak do Brna nedostanu, tak nevím kde je budu odchytávat :(

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 1 měsíc ago #2588

• evicak
Tak jsem vyfotila toho prevíta, co ho stíhám letáčkama a on porád nic :roll:
Přílohy:
Vygenerováno za 0.091 sekund