Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Potkal jsem Brouka ....

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 1 měsíc ago #2589

• eALIEN
Zřejmě nemá pochopení pro naše nadšení pro tyhle autíčka :D Bude to asi jen obyč. řidič(ka) ... soudě už podle těch příšernejch plecháčů co na tom má :o Kdyby tam dal alespoň nějakou poklici .... :evil:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 1 měsíc ago #2591

• vosic
S tím s tebou naprosto souhlasím,bez poklic to na plecháčím nevypadá zrovna nejlíp.

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 1 měsíc ago #2595

• evicak
Jo jo, rikala jsem si, jak se do neho pustite :lol: kdyz i ja nemam podle nekterych zrovna super extra kola ;) a to jsou alu a 16tky :D Ale az na ty kola je fakt peknej a na rozdil od myho i cistej :oops:

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 1 týden ago #2981

• evicak
Tohodle frajera jsem potkala v Brně. Kromě mnoha jiných. Neměla jsem ale u sebe pozvánku. Jezdí jich tady ale fakt hodně.
Přílohy:

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 1 týden ago #3001

• Anonymous
Kdo pojede přes hradec stavte se na kavu jste srdečně zvany 775 333 185 poklabosíme :-)

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 11 měsíců ago #3304

• cibka
evicak napsal:
Tohodle frajera jsem potkala v Brně. Kromě mnoha jiných. Neměla jsem ale u sebe pozvánku. Jezdí jich tady ale fakt hodně.

Jeeeeeeeeeeeeee to je muj frajer :lol:
Evicaku,tak udelame velky Brnensky hon na beetle ;)

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 11 měsíců ago #3373

• evicak
cibka napsal:
evicak napsal:

Jeeeeeeeeeeeeee to je muj frajer :lol:
Evicaku,tak udelame velky Brnensky hon na beetle ;)

Jeee, tak jsem si rikala, esi se nekdy nekdo neozve, ze co ho fotim :lol: Tak se omlouvam, ty jsi clenem? No a esi ne, tak sup sup. Stal jsi nekde na Slovakove ci Smetanove ci kde :-) Tam pobyvas? To mame kousek ;-)

Predminuly vikend jsem dala pozvanku za okno nejakemu cernemu frajerovi pred Electroworldem. Dnes jsem z saliny zahlidla jednoho stribrneho. A vcera na dalnici jsem potkala nekde mezi Prostejovem a Brnem zluteho :-) Jel v protismeru. Jezdi nas cim dal vic :!:

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 11 měsíců ago #3400

• Ingi
Ted jsem tri dny po sobe v holesovickach jezdil kolem cernyho brouka tak jsem dneska zastavil a dal letacek i s emailem na me a ted mi napsali :D Asi tam ten mail budu psat jelikoz i kdyz se treba nekdo chyti podle letaku nemusi ho napadnout hned jit na forum... Koukne na stranky a tim to konci. Si teda myslim ja, jelikoz uz jsem jich po praze rozdal docela dost a zatim jsem nejak nezaznamenal, ze by se nekdo chytil. Ale tenhle ulovek vypada slibne :lol:

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 11 měsíců ago #3406

• cibka
JJ ja bydlim na Slovakove:) Taky mam vyhlidle dva broucky.Jeden zeleny... stava u Spalicku a cerny... u Color baru,ale jeste sem nejak nemela cas dat vzkaziky:(. Ale zato jsem potkala cerveneho v okr. Hodonin a ten listek dostal...ale pak snezilo,tak doufam ze z nej neco zbylo :lol: .JJ uz sem clenka,nedavno sem se prihlasila:) Tak doufam ze dame v Brne sraz :)

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 11 měsíců ago #3409

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Ted jsem tri dny po sobe v holesovickach jezdil kolem cernyho brouka tak jsem dneska zastavil a dal letacek i s emailem na me a ted mi napsali :D Asi tam ten mail budu psat jelikoz i kdyz se treba nekdo chyti podle letaku nemusi ho napadnout hned jit na forum... Koukne na stranky a tim to konci. Si teda myslim ja, jelikoz uz jsem jich po praze rozdal docela dost a zatim jsem nejak nezaznamenal, ze by se nekdo chytil. Ale tenhle ulovek vypada slibne :lol:
Budou se delat novy pozvanky, tak tam dopisem at se rovnou i registruji.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.146 sekund