Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček?

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 4 týdnů ago #8346

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak bych opět obnovil tohle rok staré téma. Co můj Brouk dostal pod stromek zatím netuším.

Ale už teď bych Vám všem rád popřál krásné a ničím nerušené prožití vánočních svátků, bohatého ježíška a do nového roku ať vás Brouk nezlobí.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 4 týdnů ago #8347

• Johnny
To je tvoje ozdoba? Kdes ji sehnal?

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 4 týdnů ago #8348

• JardaZ
Krásné svátky taky z Vodňan :-)
Přílohy:

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 4 týdnů ago #8350

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Teda Jardo, pekna fotka. To je fotomontáž, nebo tam u vás máte tak pěkně osvícenej stromek?

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 4 týdnů ago #8351

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jinak ta baňka není moje, našel sem ji na netu. Ale hned bych ji bral, akorád černou :)

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 4 týdnů ago #8353

• Ingi
Bublina dostala minulej tejdne novou baterku a zejtra mi kamos musi dat dokupy to zhaveni :D

Jinak prejeme hezky vanoce a pohodovy svatky ;)

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 4 týdnů ago #8354

• JardaZ
Beczi napsal:
Teda Jardo, pekna fotka. To je fotomontáž, nebo tam u vás máte tak pěkně osvícenej stromek?

kdepak fotomontáž, máme pěknej stromek :-) Jen škoda že neni nastrojenej uplně od spoda, to by byla teprv bomba :-) A na to že jsem to fotil z ruky to taky vyšlo jakš takš :-)

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 4 týdnů ago #8355

• Radka a Zdeněk
Také Vám všem přejeme krásné Vánoce a v novém roce mnoho radosti a šťastných kilometrů :)

PS1: Ozdobu s broučkem máme doma, je červený a jsou na něm kytičky, koupili jsme si ji v Olomouci na vánočních trzích, je ještě hezčí než na obrázku ;)

PS2: Naše Broučule má od Ježíška nové žárovičky na tlumená světla H1 55W NIGHT BREAKER 8-)

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 4 týdnů ago #8356

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak můj Brouk včera dostal dlouho očekávanou kamošku, VW Bus T1 z roku 1960. Modro bílé matalízy. Ale jeví se, že bude děsně finančně náročná :( .Pak sem dám foto.

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 4 týdnů ago #8357

• Ingi
Teda, si umite udelat vanoce :-) Moc hezkej darek Beczi ;) Urco se pochlub, uz se tesim na fotky ;)
Vygenerováno za 0.068 sekund