Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček?

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 16 roků 3 týdnů ago #2705

• nina-ricci
Tak já jsem pod stromečkem našla super knížku Volkswagen Brouk, kterou všem doporučuji, je v ní plno informací a foteček a najdete tam i pár obrázků NBček a povídání o nich :) (viz foto 1)

Dále jsem si nadělila krásnou plechovou broučí ceduli 30x40 cm. (viz foto 2)

A do třetice broučího jsem dostala od kamaráda úžasný RC model žlutého NB na dálkové ovládání a drandím o sto šest. Foto dodám...

Takže Ježíškovi mooc děkuji , a to nejen za zde zmíněné broučí dárečky....

A co vy?
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 16 roků 3 týdnů ago #2706

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Já pro něj dostal voňavku a pak od tety sadu auto-kosmetiky ;) . Hned sem ho umyl, zasloužil si to
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 16 roků 3 týdnů ago #2799

• Káťa
To já dostala dva broučí modeelky. Na jeednoho mi Jeežíšeek dokoncee udělal puntíky a druhý jee závodní s rámeem a křidýlkeem. Měla jseem obrovskou radost. Broučka na dálkáč mám slíbeeného k narozeeninkám,tak Nino zatím ti tišee závidím.
A dnees jseem see byla podívat na kola, tak ještě přemýšlím o dodatečném dáreečku:-)

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 16 roků 3 týdnů ago #2807

• nina-ricci
Dodávám slíbené foto NBčka na dálkové ovládání. Je to foceno mobilem, takže kvalita nic moc...ale pro představu to stačí a stejně na živo je úplně nejkrásnější :lol: ... takhle si teď po večerech v posteli hraju a jezdím, jelikož stůňu a tak si krátím dlouhou chvíli :P
Přílohy:

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 16 roků 3 týdnů ago #2810

• hrosik
mi sme dostali pokladnicku beetlika a samozrejme cervenu
Přílohy:

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 16 roků 2 týdnů ago #2921

• evicak
My jsme s Broučkem dostali "džípíesku", abysme se neztratili. Díky GPS jsme však poznali mnohá zákoutí jinak vcelku jednoduchých cest :lol:

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 16 roků 2 týdnů ago #2923

• jarda
ajá dostal od ježíška novou baterku a žhavvící svyčki

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 16 roků 1 týden ago #2968

• vosic
Já dostal od Ježíška techničák k broučkovi.

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 9 měsíců ago #4289

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Vím že už je po Vánocách, ale dárky by se měly dávat průběžně :) . Tak pokud chcete udělat vašemu Broukovi radost, oběvil sem včerá slevy na www.autodoplnky.cz přímo na naše New Beetle.

Mají dokonce na boku reklamu na: blinkry, mlhovky, světla, mračítka, zadní LED světla atd.

Copak jste dostali Vy či přímo Vaši broučci pod stromeček? 15 roků 3 měsíců ago #7818

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pokud by jste nevěděli, co mě máte dát pod stromeček tento rok, tak vám poradím: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10160009 ... Turbo S :P
Vygenerováno za 0.116 sekund