Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Jak se vám jezdí na sněhu?

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 1 týden ago #2957

• Johnny
Jo fakt ten Brouk je na sněhu bomba, bez ESP neovladatelný, ale s ESP bomba :twisted: .

EDIT: bez ESP má na můj vkus zadek na sněhu ustřelovat víc, než by mi bylo po chuti. Na blbnutí ale bomba, to jo...
Poslední úprava: 15 roků 11 měsíců ago od .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 1 týden ago #2965

• jarda
já jezdim na sněhu porát esp mi nefunguje a problémy s ovládáním nemám žádný auto sedí jako přibytí 8-)

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 1 týden ago #2967

• vosic
Teď na sněhu se dá pěkně kravit,hrozně si to užívám a nejvíc kosek od nás na letišti,tam se dá hezky vyblbnout a ESP?Funkci ESP zkoušim při každý jízdě,je to sranda :twisted:

Jak se vám jezdí na sněhu? 15 roků 11 měsíců ago #3344

• Johnny
Po víkendu s kámošema, kdy Brouk vyjel víc než Octavie 4x4 a Honda HR-V u mě Brouk jen potvrdil roli skvělýho auta. EDS je EDS :twisted:

Jak se vám jezdí na sněhu? 15 roků 11 měsíců ago #3345

• JardaZ
Johnny napsal:
Jo fakt ten Brouk je na sněhu bomba, bez ESP neovladatelný, ale s ESP bomba :twisted: .
Muj názor? Přesně naopak. S ESP je řízený smyk skoro nemožný.
Hráli jsme v Prachaticích a krásně jsem polekal kapelníka, protože nádherným smykem jsem zaparkoval vedle jeho nové laguny. Esp má tendenci srovnat auto do roviny a nenapadne ho že nechcete srovnat ale naopak. Výsledek ..... zkrácenej honorář a parkovací místo u vchodu :lol:

Na to že je to předohrab se na sněhu ovládá celkem hezky. Rozměr kol krásně drží auto tak kde člověk potřebuje. Maggie se krásně hodila i pro mého spolužáka, který mě tak dlouho ukecával abych mu pučil auto až sem svolil :-)

http://www.youtube.com/watch?v=YM40y3VL ... annel_page

Jak se vám jezdí na sněhu? 15 roků 11 měsíců ago #3346

• Ingi
Spoustu zim jsem prejezdil s autama bez ESP ABS atd. :D A i ted s broukem rikam "opatrne!" Kdyz to klouze, tak to proste klouze.

Mnooo a to ze by brouk zvladnul vyjet vic nez Octavia 4x4, Johnny? To se mi nejak nezda... Dyk je to stejnej podvozek a jeste k tomu je vyssi a pomaha si jeste ke vsemu zadnima koleckama :lol:

Jak se vám jezdí na sněhu? 15 roků 11 měsíců ago #3347

• Johnny
Mno, já sem zvyklej na těžší zadek, tenhle na můj vkus moc lítá. Ingi, máš pravdu že i s ESP opatrně, aby se něco nestalo. K té Octavii 4x4 - borec tam musel mít mizerný gumy - měl tam Continentálky, já mám Goodyeary. Fakt nekecám, že on zůstal viset v půlce kopce a hrabal, a já sem to vyhráb nahoru soustavnou třicítkou. Ale nemít EDS, tak nevyjedu. Taky je to možná tím, že jemu se zapínala zadní náprava dycky jen na chvilku a pak se vypla, takže ztrácel adhezi, asi ten Haldex měl už něco za sebou, nebo mu chyběl olej.

EDIT: Tak Octavia měla univerzální gumy, proto se nevyhrabal... Mě to bylo taky divný, kdybychom vyjeli stejně, tak prosím, ale tohle jsem taky nechápal...

Jak se vám jezdí na sněhu? 15 roků 11 měsíců ago #3352

• nina-ricci
Tady u nás není po sněhu už ani vidu ani slechu.... takže se mi jezdí dobře :lol:

Jak se vám jezdí na sněhu? 15 roků 11 měsíců ago #3374

• evicak
Johnny, hrozne se mi libi Tvuj broucek... :oops:

Jak se vám jezdí na sněhu? 15 roků 11 měsíců ago #3375

• Johnny
Teda, to nevím esli to unesu... :lol:
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.058 sekund