Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Jak se vám jezdí na sněhu?

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 2 týdnů ago #2878

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Posledních pár dní je u nás je tolik sněhu, že to nestačí prohrnovat. A já tím objevil novou zábavu - driftování na sněhu :lol: . Nebo spíš moc to nejde, protože s ESP to drží na sněhu i na ledu jak za sucha. Jedině když sešlápnu plyn, tak auto začne podhrabávat, sepne se kontrolka a spustí ESP atd. V zatáčkách jen když se snažím a prudce trhnu volantem, tak zadek jde trochu do smyku ale auto drží stopu. Při obyčejné jízdě se mě zdá že se chová jak nějakej offroad, ještě 4x4 by se hodilo. Je to i pneumatikama? Mám tam DUNLOP Winter Sport 3D 205/55 R16 . Když vypnu ESP tak se nedá pomalu ani rozjet jak to podkluzuje. Se mě zdají bezpečny naše autíčka, jezdím si teď v klidu 80 a víc i na ledu.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 2 týdnů ago #2880

• Johnny
Goodyear Eagle Ultragrip GW3 taky seděj luxusně, oproti Octavii Combi na Polaris 2 co má tchýně to je děsnej rozdíl. No EDS, ASR a ESP navíc se hodí taky:-D. Jen mě úplně to přešla chuť Beetla snižovat - na hory je už dost nízkej teď. Teda ne že bych nic neprojel, ale poslouchat jak pořád drhnu plastem pod vanou o muldy taky není zrovna příjemný...
Přílohy:

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 2 týdnů ago #2882

• Káťa
Haa a mě jstee see divili, když jseem posleedně někdee psala, žee mi ujíždí v zatáčkách zadeek. Na snížku see s tím dají dělat dobrý blbosti. Každopádně jseem ráda, žee to ESP mám, už mi párkrát zachránilo zadeek :-)

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 2 týdnů ago #2883

• Ingi
No joooo, ale to si psala jeste kdyz byly suchy silnice :P :D A nepodcenujte to, neb jak rika jeden instruktor na mosteckym polygonu "stabilizani systemy Vam pomuzou ale ze sracek Vas nevytahnou" :lol: Mozna, ze to nerikal takhle doslova, ale tu myslenku si vemte k srdci ;)

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 2 týdnů ago #2886

• Káťa
Suchý silnicee byly u vás, alee neee tady :D

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 2 týdnů ago #2918

• evicak
Pridavam se ke chvale nasich auticek. Jela jsem s Brouckem na hory. Jela jsem pres Makov na Slovensko. Nase jimala hruza. Prej silena trasa. Na Martinske hole. Dalsi den i do Nizkych Tater. Muzu rict, ze jsem celou cestu nezaznamenala vubec zadne potize. Jen jednou mi blikalo ESP, kdyz jsem jela do prudkeho kopce na lede. Jinak, ostatni ridici meli potize i na mestskych cestach a ja nic, jako by se nechumelilo. Takze smekam, Brouk nezklamal. Jedina zrada je, ze v hlubokem snehu dre brichem o zem. Ale i tak jsem projela. Prej to je i vahou auta. Pneumatiky nemam zadne spickove (ale ani zadne levne sunty). Mozna i velkyma kolama?

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 1 týden ago #2924

• jarda
já to říkám pořát brouček vleze všude :P

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 1 týden ago #2929

• nina-ricci
Jezdí se mi zatím bezproblémově, alespoŇ po městě a blízkém okolí, občas to schválně prošlápnu a užívám si problikávající kontrolky ESP... opravdu funguje na jedničku a jsem spokojená!!!

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 1 týden ago #2932

• Ingi
nina-ricci napsal:
Jezdí se mi zatím bezproblémově, alespoŇ po městě a blízkém okolí, občas to schválně prošlápnu a užívám si problikávající kontrolky ESP... opravdu funguje na jedničku a jsem spokojená!!!
:D :D :D Taky to rad takhle pokousim :lol:

Jak se vám jezdí na sněhu? 16 roků 1 týden ago #2938

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zkoušeli jste někdo na parkovišti dělat hodiny? :-D ..já jo..s ESP sem se točil dokola, ale bez něj jelo auto neovladatelně do boku. Bez ESP a při mé obvyklé jízdě bych s tím asi měl strach jet :D
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.097 sekund