Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: problem s prvnim rannim startem

problem s prvnim rannim startem 12 roků 11 měsíců ago #41054

• TAZZ
zdravim vas prosim vas porad te mii uz nevim jak dal.. mam brouka 1.9tdi 66kw.. vymeneny zhavicky ,zhavici rele,vsechny hadicky ,listu ke zhavickam,vycistena klapka,nova baterka,nivy alternator,nove rozvody,a auto mi pri prvnim rannim startu toci toci toci a chytne cca po 15sekundach ..... a dalsi zavadu mam ze dojizdim vyradim zacnu brzdit a motor ma nepravidelny chod a tendency chcipat :-( :-( uz nevim co dal zkuste poradit dekujuuu.... TAZZ
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

problem s prvnim rannim startem 12 roků 11 měsíců ago #41062

• Ingi
To chcipani neni dobry a urcite bych s tim jel nekam na VAG. Chcipa to za studena, za tepla, nebo furt? Nerozsviti se ti nekdy kontrolka ESP? Za tepla chyta normalne?

problem s prvnim rannim startem 12 roků 11 měsíců ago #41066

• TAZZ
ahoj dik za info.. ale spravne to je tak ze pri prvnim ranim startovani mi auto jen toci a toci a ne a ne chytnout a jak chytne tak jde bily dym... toci to a ma to proste zvuk jako by nemel tendenci vubec chytnout mele stale stejne.... na wagu jsem to mel nehlasi to zadnou chybu :-( rady jsou ruzny... ze to muze byt starterem ze uz nema tak dobre otacky ?? a udajne se ma nastavit rozvody ne podle pocitace ale podle rysek na klice kolech atd ??? tak nevim...ale dela ten jen kdyz je zima kdyz je leto tak to chyta stale pekne :-( ..... ale chlapi uspech to jak jsem vyradil a zacal brzit a auto melo tendenci chcipat a nepravidelny chod ... tak jsme rozebrali sani a skrtici klapku .. a vycistili od tama ten karbon a jako ze ho tam bylo moreee ... :-( tak jedna zavada je fuc alespon ....

problem s prvnim rannim startem 12 roků 11 měsíců ago #41067

• Amber
Mám stejný problém, jen s tím, že mi to auto prostě nechytne teď už vůbec... po všech výměnách a kontrolách všech možných příčin to nakonec vypadá na slabý startér, takže bych se motala asi někde kolem toho, repase, bylo mi řečeno, do dvou tisíc

problem s prvnim rannim startem 12 roků 11 měsíců ago #41068

• Citrus
Nám to dělalo u octávky to samé a byl to startér. koukni sem maj tam solidní ceny http://www.cc-autodily.cz/spoustec-motoru-1-9tdi

problem s prvnim rannim startem 12 roků 11 měsíců ago #41069

• TAZZ
ahoj ady diky diky za info .... ale mechanik uz prisel na zavadu tohoto typu... kdyz ma tento motor v tomto voze najeto kolem 200tis.. a ja menil rozvody... nastavovala se dodavka pliva a predstrik a startovaci davka podle kopjutru... a to je spatne ... vstrikovaci cerpadlo uz ma sve vule a toto nastaveni si nepobere.. musi se to nastavit na zakladni nastaveni a to risky na klice vacce a kola.... a auto mi uz ted startuje a jede uplne paradne i kdyz komp ukazuje ze davka paliva jde opozdene ?? :-) ale startem necham taky opravit abych se uz tomuto vyvaoval :-( dik dik

problem s prvnim rannim startem 12 roků 11 měsíců ago #41070

• GEORGE
Streetstar Anlasser / Starter VW New Beetle Typ 9C 1,9 TDI - 66 kW - 90 PS
Cena 2705Kč včetně poštovného dle dnešního kurzu na ebay Německo, nový nepoužitý.

Odesílatel: autoteile-staaken (677)
Hodnocení: 98.3% pozitivní

Registrovaný komerční prodejce | Kontaktovat prodejce | Další zboží prodejce

CZK/EUR
Cena zboží 1 772,05 Kč

Doprava do České republiky 930,01 Kč

|Viz podrobnosti

Odesílatel: autoteile-staaken (677)
Hodnocení: 98.3% pozitivní

Cena včetně Poštovné

2 702,06 Kč
Přílohy:

problem s prvnim rannim startem 12 roků 11 měsíců ago #41084

• Johnny
Ahoj, ta cena je pěkná za nový kousek, jen jsem v online katalogu koukal že tam může být různý počet zubů, dle Etky bychom měli v autě mít startér 02A 911 023 R, je stejný s TDI PD :-) . Ale je možné že budeš mít i jiný, takže nejlepší řešit dle VIN :-)

problem s prvnim rannim startem 12 roků 11 měsíců ago #41118

• TAZZ
Zdravicko... starter jsem nechal opravit vse co se da menit jako ze volnobezka ,uhliky,civku,kontakty atd .oprava vysla na 1700kc dobra prace... ale zavada byla urcitee v nastaveni rozvodu a casovani dodavky paliva po oprave a nastaveni zakladniho nastaveni na klice auto brnka na prvni otocku paradicka.... :-D :-D :-D
Vygenerováno za 0.100 sekund