Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tohle fórum je už mtvé

Tohle fórum je už mtvé 13 roků 1 měsíc ago #41126

• Citrus
Lidi chtělo by to tu trošku rozhýbat, přijde mi to tu uplně mrtvé, jednou za uherský rok tady dá někdo jeden příspěvek a tím to končí a to je smutné. :(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tohle fórum je už mtvé 13 roků 1 měsíc ago #41128

• Johnny
Hej já si tu s tebou píšu! :-D

Ale Citrus má pravdu, pište sem častěji!

Tohle fórum je už mtvé 13 roků 1 měsíc ago #41129

• GEORGE
Citrus máš moje sympatie, jelikož to mohu potvrdit, je to tady nudné, žádné příspěvky, je to asi tím, že tak dlouho nikdo nic nedělal s tímto zavirovaným klubem a lidi to přestalo sem chodit když to otevřeli tak to byl samý hekr. Jinak na to že je nás přes 300 členů tak je to opravdu velká bída. Je to jak s těmi srazy kde dojede sotva 20 vozidel. Je fakt že já loni také nebyl, ale to proto že první sraz jsem byl v Egyptě a druhý zrovna v sobotu na svatbě, tak mě to mrzelo že jsem nemohl přijed. GEORGE

LIDI PIŠTE, PROTO JSTE V KLUBU

Tohle fórum je už mtvé 13 roků 1 měsíc ago #41130

• Citrus
Johny: To je hezké že píšeš, ale když to tak vezmu, tak si můžem takhle psát na komunikátoru.
George: Snažím se sem přispívat, ale nic moc odezvu to nemá, až na 2-3 lidi. Sraz bude první víkend v červnu v Jinolicích tak doraž, máme už cca25 aut a furt hledáme další broukaře kde se dá.

Tohle fórum je už mtvé 13 roků 1 měsíc ago #41131

• Johnny
Občas tu někdo napíše o technickou pomoc, tak se snažím odpovědět a dát nějakou radu. A je pravda, že moc času mi nezbývá, i když je to teď lepší.

2 George: mrtvé to tu bylo i před tím SPAMem...
Vygenerováno za 0.060 sekund