Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Koupě Broučka

Koupě Broučka 12 roků 8 měsíců ago #41457

• custom
  • Fresh Boarder
Ahoj,zdravím všechny členy( i nečleny) klubu.Dovolil jsem si také se zaregistrovat , i když zatím bez"broučka"....Chceme si s manželkou pořídit staršího New Beetle na víkendové vyjížďky a užívat si pohodičky za volantem tohoto krásného autíčka.Chci ho dovézt z Německa,protože se mi zdá,že zdejší překupníci je jen dovezou,stočí tachometr, zahodí servisní knížku a jdou "na to"(nerad bych někomu křivdil a určitě se najdou i poctivci).Tak snad budu mít štěstí při výběru.
Stojím před otázkou jaký zvolit typ motoru?Zdá se,že v cen.katerogii do100000Kč koupit slušné TDičko nebude snadný a jak čtu,tak nad 2.0 v benzínu tady hodně majitelů hořekuje....Je to opravdu tak špatné s tou spotřebou,hlučností a pružností?.Výběr barvy nechávám na své ženě a to v pořadí-červená(jak jinak),žlutá,zelená,modrá popř.černá.
Předem děkuji za jakoukoliv radu ohledně výběru tohoto krásného autíčka
Poslední úprava: 12 roků 8 měsíců ago od custom.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Koupě Broučka 12 roků 8 měsíců ago #41461

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ahoj. Děláš dobře, že si jej chceš nechat dovést ze zahraničí. Najetým km tady u nás bych taky nevěřil, pokud jde o auta v autobazarech. Motor už se tu řešil několikrát a vždy se většina shodne na tom, že nejlepší motorizace je 1.9TDI pro nenáročné a když by jsi chtěl něco pořádného v benzinu, tak 1.8T. Spotřeba 1.8T je asi podobná jak u 2.0 benzínu, ale motor je mnohem lepší. Možná stojí za zmíňku i 1.6 benzín, ale ten moc k sehnání není.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Následující uživatel poděkoval: custom

Re: Koupě Broučka 12 roků 8 měsíců ago #41467

• custom
  • Fresh Boarder
Ahoj a díky za Tvůj názor.Je jasný,že 1.8T je dobrá volba,ale cenově asi úplně někde jinde.My si chceme pořídit autíčko BROUČKA jen na víkedové užívání a hlavně, že se nám moc líbí.Tak asi budu hledat 1,9TDI a nebo 2,0 benzín ve slušném stavu.Já osobně si myslím(i když mám doma také diesla),že tomuto autíčku víc sluší benzín...Ještě jednou díky za názor a jdu hledat :)
Poslední úprava: 12 roků 8 měsíců ago od custom.

Re: Koupě Broučka 12 roků 7 měsíců ago #41505

Ahoj mám Broučka 2.0 asi 1,5 měsíce a jsem s ním spokojená.Spotřeba s lehkou nohou je 8 litrů s tím musíš počítat. :)

Re: Koupě Broučka 12 roků 7 měsíců ago #41515

• custom
  • Fresh Boarder
Ahoj,to je fajn,že jsi spokojená.Už se taky těším až ho pořídíme....K té spotřebě kolem 8 litrů tj.fajn a úplně v poho.Ono určitě hodně záleží(jako u každého auta)jak se s ním jezdí.Nahánějí mi hrůzu jen některé názory,že pod 12 litrů nejdou :(.Tak hodně šťastných kilometrů a díky za zprávu.....

Re: Koupě Broučka 12 roků 7 měsíců ago #41523

Ahojky,spotřeba 12 litrů je možná když jedeš sportovní jízdou.U těchto motorů moc záleží na stylu jízdy.Hezký večer přeji. :)
Vygenerováno za 0.062 sekund