Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Pojištění auta

Pojištění auta 15 roků 6 měsíců ago #6728

• Fox
Ahoj,nedělá někdo tady pojišťováka.Přijde mi že mám zbytečně drahé povinné pojištění.Slyšel jsem,že se dá sehnat na 1.9TDi pojistka za 3500,-.A já platím skoro 7000,- :(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Pojištění auta 15 roků 6 měsíců ago #6731

• Káťa
Pojišťováka dělá Ingi, mě taky přeedělával pojistku. Platím steejně tolik jako ty, jeelikož neemám žádné bonusy.

Pojištění auta 15 roků 6 měsíců ago #6783

• Ingi
Nejsem zrovna pojistovak ale nejak se kolem toho trosku motam :D Pokud ti jde jenom o povinny tak se asi necha sjednat neco levnyho pres Triglav nebo Direct a podobny... Zkus si vyhledat nejakyho pojistovaciho maklere nekde v tvym okoli. On ti da na porovnani sazby z nekolika pojistoven a mozna ti zaridi i nejakou slevu.

Jinak ja sam mam uplne stejnou pojistku jako Kata se stejnou slevou. Jenom uz jsem si za tech deset let vyjezdil nejakej ten bonus... ;)

Pojištění auta 15 roků 6 měsíců ago #6801

• Winny
Já osobně bych Triglav zrovna nedoporučovala, ono je to věc pohledu. Nééé že bych byla expert přes pojišťovny, ale čirou náhodou mám dlouholeté zkušenosti s likvidací pojistných událostí na autech a zrovna Triglav byl na tom nejhůře, ovšem cenově to vychází snad nejlíp, co vím.

Pojištění auta 15 roků 6 měsíců ago #6803

• Ingi
Winny napsal:
Já osobně bych Triglav zrovna nedoporučovala, ono je to věc pohledu. Nééé že bych byla expert přes pojišťovny, ale čirou náhodou mám dlouholeté zkušenosti s likvidací pojistných událostí na autech a zrovna Triglav byl na tom nejhůře, ovšem cenově to vychází snad nejlíp, co vím.

Tohle prave u povinnyho nikdo neresi. Vetsina lidi bere povinny jako nutny zlo a je jim jedno jak je to s likvidaci. Hlavne platit co nejmin. Problemy pak ma poskozenej a ne oni :D Tak proc to resit. Ale tim, ze mam i havarku tak tu chci mit v klidu a radsi si priplatim.

Pojištění auta 15 roků 6 měsíců ago #6806

• Winny
Ingi napsal:
Winny napsal:

Tohle prave u povinnyho nikdo neresi. Vetsina lidi bere povinny jako nutny zlo a je jim jedno jak je to s likvidaci. Hlavne platit co nejmin. Problemy pak ma poskozenej a ne oni :D Tak proc to resit. Ale tim, ze mam i havarku tak tu chci mit v klidu a radsi si priplatim.

Ingi v tom máš pravdu, ale i tak jsem zažila pár případů, kdy Triglavu celé řízení a vyplacení škody poškozenému trvalo snad půl roku a poškozený požadoval peníze po klientovi Triglavu ( na což má nárok) a ten si to následně řešil s Triglavem osobně.
Jinak taky přemýšlím o havárce, kolik za ni platíš?

Pojištění auta 15 roků 6 měsíců ago #6809

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Direct určitě ne. Ti mě každý rok volají s nabídkou a vyjde to na 14tis za rok minimálně. A vždycky to obhajují tím, že jsu mladej a mám auto chvílu. U Generali platím 4800 a to proto, že ještě do ledna to bylo levny, ale teď zdražovali
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Pojištění auta 15 roků 6 měsíců ago #6816

• Ingi
S generali jsou lidi pomerne spokojeny ;)
Vygenerováno za 0.096 sekund