Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Anketa: Líbí se vám starý, vzduchem chlazený Brouk?

Líbí se mě 6 85.7%
Nelíbí se mě 1 14.3%
Vyloženě ho nesnáším Žádné hlasy 0%
Celkový počet hlasujících: 4
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé

Téma: New Beetle vs. starý Brouk

New Beetle vs. starý Brouk 16 roků 5 měsíců ago #745

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Libí se vám starý Brouk? Uvažovali by jste o něm? Tak tahle diskuze je pro vás. Na fóru od našich přátel i nepřátel z Flat4.org, což je fórum hlavně o starých, vzduchem chlazených Broucích, se najde pár vyloženě odpůrců New Beetle. Jak je to tu? Hlasujte v anketě.
Přílohy:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

New Beetle vs. starý Brouk 16 roků 5 měsíců ago #746

• Lady
Sorry že to tady ted budu plivat,ale tahle anketa je vyloženě zcestná,nemůžem porovnávat jabka z hruškama...když se někomu líbý starý bude o něm tvrdit že je best a komu nový řekne to o NB..Já osobně jsem měl doma "veterána" a nedá se to s NB srovnat,každé jsem miloval a at sem jel v jednom nebo druhém dycky se za mnou otočili...to je stejné jako by se dělala anketa která manželka je lepší...takže já osobně nedám hlas ani jednomu a to protože bych oba chtěl a oba jsou supr.. ;)

New Beetle vs. starý Brouk 16 roků 5 měsíců ago #747

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Lady napsal:
Sorry že to tady ted budu plivat,ale tahle anketa je vyloženě zcestná,nemůžem porovnávat jabka z hruškama...když se někomu líbý starý bude o něm tvrdit že je best a komu nový řekne to o NB..Já osobně jsem měl doma "veterána" a nedá se to s NB srovnat,každé jsem miloval a at sem jel v jednom nebo druhém dycky se za mnou otočili...to je stejné jako by se dělala anketa která manželka je lepší...takže já osobně nedám hlas ani jednomu a to protože bych oba chtěl a oba jsou supr.. ;)
No vidíš, tak to seš na tom tak jak já. A taky tak sem to myslel....mám NB, ale v garáži bych rád viděl i OB. A docela o něm fakt uvažuju. Ale nějakej levnej. Teď byl v německu jeden krásnej modrej natuněnej za 70tis, ale už je pryč

New Beetle vs. starý Brouk 16 roků 5 měsíců ago #748

• Lady
No tunig je supr, ale víc si užiješ origo stav...dát tohle do origo stavu musí být krása...kdyby se ti tohle povedlo,tak si řekneš že je to lepší než vztah k ženě :lol: pídit se po tom kdy co a jak bylo, tak se prostě do toho auta zamiluješ...na tom srazu byl jeden takový strší pán se svojí asi ženou,vypadali tak a ten si myslím má nádherné stáří...tahle bych ho chtěl taky trávit.

New Beetle vs. starý Brouk 16 roků 5 měsíců ago #749

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Já nemyslím tuning, nebo spíš stodolo tuning. U mě je tuning pěkny světla, lak a to co de, tak třeba v nerezu. Tam ten měl nádhernou modrou barvu, posazenej podvozek dolů, nerez kola a modrej interiér. To bys musel vidět. Ale jak říkáš.... udržet to auto v dobrym stavu. Ukažu ti, jak bych si to představoval: http://www.flat4.org/forum/viewtopic.php?t=6022 . Tohle by byl můj vzor. Nejhezčí auto na srazech. Asi ho viděls aji v Jedovnicích.

New Beetle vs. starý Brouk 16 roků 5 měsíců ago #750

• eALIEN
Hrome tohle je ale krasawec ;) Sice žlutá, to je barva naše, ale tomuhle bych ten drobnej nedostatek klidně odpustil :D Jak už tu padlo, do garáže bych nejradši postavil oba modely ..... ale to je zatím asi hudba budoucnosti :)

New Beetle vs. starý Brouk 16 roků 5 měsíců ago #755

• Radka a Zdeněk
Otázka ankety zní:"Líbí se mi?" a ne "Je lepší?", takže dáváme svůj hlas první možnosti ;) A proč je neustále srovnávat, prostě jsou oba super :!: A ti dva bílí Broučci na obrázku jsou senzační oba :!: :!: :!:
Vygenerováno za 0.100 sekund