Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zimní pneu

Zimní pneu 15 roků 3 měsíců ago #7712

• Fox
Ahoj lidičky jaké rozměry jsou nejidealnější na zimu na broučka.Díky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zimní pneu 15 roků 3 měsíců ago #7713

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ja tam mam 205/55 R16 na original litakach.To je podle me ideal,pokud nebydlis na horach,kde je porad snih.Tam klidne 15ky plechace z uzsi gumou,ale vypada to hnusne
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Zimní pneu 15 roků 3 měsíců ago #7715

• ZuB103
já mám 225/35 R17 a je to na p**u 17 by šlo ale těch 35 je na nic budu kupovat vyšší gumy nemíním dělat rolbu v zimně.

Zimní pneu 15 roků 3 měsíců ago #7717

• Štěpoš
Tak jak píše Beczi, 205/55/16, myslím, že to tak má většina z nás ;)

Zimní pneu 15 roků 3 měsíců ago #7718

• Ingi
Presne. Kluci od gum teda jako rikaj, ze nejlepsi na zimu jsou 195/15, ale vypada to fakt hnusne. Ja to nejak moc neresim protoze prazska zima jde odjezdit skoro na letnakach :lol: Ale mam pripraveny tak 205/16 na zimu ;)

Zimní pneu 15 roků 3 měsíců ago #7721

• Killingman
Na Beetle zimaky nemam, ale na Octavii mam 195/65 R16 a to je to 4x4, mensi tam nejdou dat kvuli trmenum (RS brzdy), podle meho na Beetle je to ale taky idealni rozmer.
Cim sirsi tim horsi, aquaplanning, hur to odvadi snih apod. Cim nizsi tim zase vetsi rany do rafku. Preci jen na tu zimu v nasich podminkach - spousta soli a sracek, malo snehu mi je lito i to auto ven tahat...

Zimní pneu 15 roků 3 měsíců ago #7737

• Johnny
Nic proti Killingmanovi, ale ta OI 4x4 bude spíš 195/65 R15. Na některé Octavie a Golfy se vlezly i 14", ale to měli jiné brzdy tuším. Já mám na zimu 195/65 R15 a jsem s tím maximálně spokojenej, nižší profil bych nechtěl.

Zimní pneu 15 roků 3 měsíců ago #7747

• Killingman
Jsa blb pravda je samozrejme uprostred, diky Johny za upozorneni - jsou to 16tky, ale 195/55, letni mam 225/45/17. Mensi na to dat nejdou, kvuli RS brzdam, ktery maji trmeny vetsi nez jsou standard u Octavii.

Na Beetle predpokladam koupim 16tky plechace, sundam stary gumy z Octavie, dam je na plechy a na Octavii koupim novy zimaky - do hor stejne jezdim radsi s nahonem fsude, i kdyz se pripojuje jak se mu zlibi :-)

Zimní pneu 15 roků 3 měsíců ago #7749

• Johnny
Jj, no ty RS brzdy jsou jasny, a 4x4 taky, byť mě New Beetle v zimě velmi mile překvapil... EDS je super věc a nevěřil jsem, co dokáže ve spojení se super gumama.
Vygenerováno za 0.098 sekund