Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dotaz a prozba!!! dekuji vsem za shlednuti a prispevek...

Dotaz a prozba!!! dekuji vsem za shlednuti a prispevek... 14 roků 10 měsíců ago #9738

• Fox666
Zdravim vas vsechny,mam jednu obrovskou prozbu i dotaz. Moje pritelkyne bude zhruba za mesic slavit narozeniny,a je silene zamilovana do NB(dokonce vic nez dome :lol: ).Uz pres mesic hledam nejakou pujcovnu,kde bych si Nb mohl pujcit,ale bohuzel nic.Nebo cloveka,ktery sveho milacka zapujcil aspon na jeden den,nabizim na tuto dobu svuj G4 1.9 tdi 81 kw +penize za zapujceni vozu.Jen pozaduji slusne zachazeni s autem,se kterym muzete pocitat i u me. Strasne moc mi na tom zalezi,prece jenom,ktery chlap nechce udelat sve holce tu nejvetsi radost!!dekuji vsem!!!
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Dotaz a prozba!!! dekuji vsem za shlednuti a prispevek... 14 roků 10 měsíců ago #9741

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jediná autopůjčovna s New Beetle 2.0 je v Ostravě. Často někdo shání na zapůjčení New Beetla, ale jinde asi žádný není.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Dotaz a prozba!!! dekuji vsem za shlednuti a prispevek... 14 roků 10 měsíců ago #9744

• Fox666
Beczi napsal:
Jediná autopůjčovna s New Beetle 2.0 je v Ostravě. Často někdo shání na zapůjčení New Beetla, ale jinde asi žádný není.
a vis jak se ta pujcovna jmenuje??? nebo kde je??diky

Dotaz a prozba!!! dekuji vsem za shlednuti a prispevek... 14 roků 10 měsíců ago #9745

• fordak

Dotaz a prozba!!! dekuji vsem za shlednuti a prispevek... 14 roků 10 měsíců ago #9749

• Fox666
fordak napsal: No tak tahle pujcovna bohuzel nic,uz jsem jim asi 4 volal,ale brouk je pronajaty dlouhodobe,a jezdi kazdy den,takze pry neni ani moznost zapujceni na jeden den. nevite o jine??? treba i v praze,je mi to jedno

Dotaz a prozba!!! dekuji vsem za shlednuti a prispevek... 14 roků 10 měsíců ago #9755

• fordak
nevím jestli někdo z majitelů by byl ochoten :lol: ale asi jediná možnost bude vyhlédnout si nějakého v autobazaru - projevit zájem, dohodnout se třeba za poplatek celodenní výpujčku ať si ho můžeš pořádně vyzkoušet a pak vrátit. Jako zástavu jim tam necháš G4, ať nemají strach že se nevrátíš. Teď jde o to jestli některý bude ochoten toto provést

Dotaz a prozba!!! dekuji vsem za shlednuti a prispevek... 14 roků 10 měsíců ago #9756

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
To je jediný autobazar o kterém vím. Jediné pak kde se může svést, tak v autoškole Pelikán v Brně. Ale to by si musela asi zaplatit nějaký kurz. Tento víkend jezdili na brněnském výstavišti zdarma. Pak je možnost se svést na některém z plánovaných srazů. Ty jsou napsané na webu v sekci Srazy.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Dotaz a prozba!!! dekuji vsem za shlednuti a prispevek... 11 roků 2 týdnů ago #42544

Ahoj, pokud by stále někdo chtěl vyzkoušet nebo zapůjčit New Beetla tak u nás je k zapůjčení na www.autopujcovnamelnik.cz nebo www.facebook.com/autopujcovnamelnik
Vygenerováno za 0.066 sekund