Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: PRODÁM NEW BEETLE 1,4 benzín 55kW (75 PS)

PRODÁM NEW BEETLE 1,4 benzín 55kW (75 PS) 13 roků 2 měsíců ago #18946

• nina-ricci
Tak a je to tady... rozhodla jsem se prodat svého žluťáska. Je nebouraný, se servisní historií, r.v. 2003, po faceliftu, žlutá barva, dvě sady kol: zimní pneu 205/16 + plechová kola a poklice a vw kopretinové elektrony s letními pneu stejného rozměru jako zimní. Koupeno v D od prvního majitele, v ČR 1.majitel zapsaný ve VTP, poctivých 75 000 km, interiér ve špičkovém stavu, exteriér až na pár drobných oděrek také, servisní kniha CENA: 129 000,-
Výbava: ABS, ESP,manuální klimatizace, centrál s dálkovým ovládáním (1 klíč s kódem a otevíráním kufru), 4x airbag, deaktivace airbagu spolujezdce, manuální 5 stupňová převodovka, el.okna, imobilizér, posilovač řízení, ukazatel hodin a venkovní teploty, nastavitelný volant, vyhřívaná elektrická zpětná zrcátka s vestavěnými ukazateli směru, originál rádio FM/AM, otáčkoměr, palivoměr, tmavý interiér, loketní opěrka, zadní sedadla sklopná, nedělená, zatmavená skla na celém voze, nová plnohodnotná rezerva, povinná výbava, garážovaný, gumové i textilní autokoberce, na přání zašlu více foto a informací, kontakt do soukromé zprávy. Při rychlém jednání možná sleva.
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

PRODÁM NEW BEETLE 1,4 benzín 55kW (75 PS) 13 roků 2 měsíců ago #23492

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Škoda, ale nějak povědomně jsem to čekal :( ... co bude místo toho? Jinak můžu říct, že auto je ve velmi dobrém stavu pro případné zákemce.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

PRODÁM NEW BEETLE 1,4 benzín 55kW (75 PS) 13 roků 1 měsíc ago #33354

• nina-ricci
Tak brouček je prodán a mým novým mazlíkem je nová Toyota Yaris 3 generace a jsem strašně spokojena!!! Snad bude nový majitel spokojen a bude se o broučka hezky starat! :)

PRODÁM NEW BEETLE 1,4 benzín 55kW (75 PS) 13 roků 3 týdnů ago #40134

• Verka
Ahojky, tohoto broučka jsem si dnes prohlížela v příbramském autobazaru a je opravdu moc pěkné, zachovalé, prostě super ;) . Jen se chci pozeptat - má dvě hluboké rýhy cca 5 cm dlouhé na předním nárazníku - vypadá to na nějakou neopatrnou manipulaci při převozu či co, protože autíčko je vážně celé vymazlené, jak píšete, určitě tento šrám nemělo, nebo ano? Děkuji.
Vygenerováno za 0.080 sekund