Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: P: New Beetle 2.0i , 1999, modrá metalíza

P: New Beetle 2.0i , 1999, modrá metalíza 16 roků 2 týdnů ago #2916

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Na požádání sem dávám tenhle inzerát:
    Zdravim,chtel bych Vas pozadat o pomoc s prodejem vozu vw new beetel.chci aby se dostal do dobrych rukou a prostrednictvim Vasich stranek by to mohlo vyjit.kdyby jste ho mohl zde nejak vlozit.za kladne vyrizeni predem dekuji Menšík 604 714562, mail: meny.l(zavináč)seznam.cz

2.0i Karoserie: Hatchback Objem motoru: 1 984 ccm,Výkon motoru: 85 kW Najeto: 108 000 km Vyrobeno: 1999 STK: 01 / 2010 Barva: modrá metalíza. 4x airbag, manuální převodovka, ABS, ESP, ASR, klimatizace, el.okna i zrcátka, originální autorádio, centrální zamykání, posilovač řízení, nastavitelný volant i sedačky, venkovní teploměr, otáčkoměr, imobilizér, nové brzdové destičky, kotouče, ložiska, svíčky, handsfree, zánovní zimní pneu.105 000kč
    foto muzu zaslat
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

P: New Beetle 2.0i , 1999, modrá metalíza 15 roků 9 měsíců ago #4262

• Mocambo
Ahoj! Chtěla bych koupit VW New Beetle a tak koukám na Vaše stránky- moc mě tato nabídka zaujala a chtěla bych se zeptat zda je to stále aktivní. Prosím odpovězte co nejdříve předem moc děkuji. ;)

P: New Beetle 2.0i , 1999, modrá metalíza 15 roků 9 měsíců ago #4265

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Mocambo napsal:
Ahoj! Chtěla bych koupit VW New Beetle a tak koukám na Vaše stránky- moc mě tato nabídka zaujala a chtěla bych se zeptat zda je to stále aktivní. Prosím odpovězte co nejdříve předem moc děkuji. ;)
Asi by ses měla ozvat na: Menšík 604 714562, mail: meny.l(zavináč)seznam.cz ....protože on mě tento inzerát posílal e-mailem a sem určitě nechodí.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.077 sekund