Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: ESHOP S RETRO MOTIVY (NAPŘ. VW BROUKŮ ...)

ESHOP S RETRO MOTIVY (NAPŘ. VW BROUKŮ ...) 16 roků 5 hodin ago #3189

• nina-ricci
Vážní, dovoluji si zde vyvěsit odkaz na webové stránky mého známého a jeho ženy (seriózní a slušní lidé), kteří provozují a zprostředkovávají prodej daného zboží.

http://www.dollymoon.cz

Nabízí zcela dokonalé plechové retro cedule, magnetky, hodiny atd...nejen s motivy starých brouků. Ceny jsou dle průzkumu jiných stránek nejlevnější. Já sama jsem již pár kousků zakoupila a spokojenost je maximální. I JardaZ by mohl poreferovat o plechovém Herbiem, který mu doma dělá radost a je naprosto dokonalý. Udělejste si tedy radost nějakým pěkným kouskem nebo jimi obdarujte své blízké. Děkuji
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

ESHOP S RETRO MOTIVY (NAPŘ. VW BROUKŮ ...) 15 roků 11 měsíců ago #3198

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Kolik ti za ty inzeráty Nino platí? :lol: ...jinak tam sou pěkny kousky. Sleva pro členy klubu je??
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

ESHOP S RETRO MOTIVY (NAPŘ. VW BROUKŮ ...) 15 roků 11 měsíců ago #3199

• nina-ricci
Možná se budeš divit, ale ani korunu!! A docela mne mrzí, že takovým přiblblým komentářem celý smysl toho topichu ztrácí na serioznosti. Jestli je něco špatného na tom, že broukařům nabídnu stránky, kde jsou broučí věci nejlevnější, tak to smaž...

Ne, sleva pro mne, ani členy fakt plánovaná není...to bych se musela stydět ho o to žádat....

dík :|

ESHOP S RETRO MOTIVY (NAPŘ. VW BROUKŮ ...) 15 roků 11 měsíců ago #3206

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Neztrácí na serioznosti :D . Neber to tak vážně, kdybych to nenapsal já, napíše to Ingi :lol: . Určitě se tam někomu něco zalíbí a objednají si.... mě se líbí ty cedule. Plánuju si je pořídit, až vymaluju pokoj. Už mám doma Route 66
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

ESHOP S RETRO MOTIVY (NAPŘ. VW BROUKŮ ...) 15 roků 11 měsíců ago #3232

• Lady
Hmm Beczi tady si asi šlápnul vedle...bohužel se musím škodolibě pousmát :lol: ..nesmíš si dělat legraci když to neumíš ....jinak já uplně miluju takové odkazy,koukneš co tam je,když se ti něco líbí tak to koupíš...prostě jen tak dál.
Vygenerováno za 0.092 sekund