Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kompletní světla s originálními mračítky na Beetla

Kompletní světla s originálními mračítky na Beetla 12 roků 3 měsíců ago #41660

• Monika
  • Fresh Boarder
Kompletní světla s mračítky v bílé barvě,velmi originální,netradiční,lze přelakovat do požadovaného odstínu.Vytvářejí zajímavou tvář New Beetla :) Auto jsem s nimi již zakoupila,ale není to můj styl,proto nabízím....... :)
Cena jednoho světla komplet-3.500,-
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Kompletní světla s originálními mračítky na Beetla 12 roků 3 měsíců ago #41704

• coty123
  • Fresh Boarder
Ahoj Moni, ty světla s mračítkama mne celkem zajímají, mám to samé v černé barvě, ale nějak mi málo svítí...

...bohužel ta cena je šílená, ta to se prodávaj nová světla...

ahoj Michal

v příloze je to mé...

Re: Kompletní světla s originálními mračítky na Beetla 12 roků 3 měsíců ago #41707

• Monika
  • Fresh Boarder
Ahoj Michale,
omlouvám se za zpoždění odpovědi a děkuji Ti za reakci.Budu ráda,když mi napíšeš Tvůj návrh ceny,
za kolik by jsi je koupil. Chci si pořídit nová,ale tato jsou ve velmi dobrém stavu,svítí moc dobře.

Děkuji Ti a měj se krásně! :-)

P.S.Také pěkný brouček v černé :-)

Re: Kompletní světla s originálními mračítky na Beetla 12 roků 3 měsíců ago #41709

• MartinH11
  • Fresh Boarder
Já cca před rokem prodal komplet světla i s mračítkama za 3000,-kč.

Re: Kompletní světla s originálními mračítky na Beetla 12 roků 3 měsíců ago #41710

• coty123
  • Fresh Boarder
Ahoj Moni, Martine,

Moni díky za reakci, jako upřímně, nedávno jsem váhal zda koupit obě přední světla, týpek je nabízel za 2000, použité.

Ty moje jsou v poho, jen prostě blbě svítěj a to byl právě důvod proč jsem tyto nevzal. To samé, vzhledově vše ok, ale prostě asi vypálené paraboly a bylo to jak bludičky...

spíš ještě řeším jestli nekoupit radši přestavbovou sadu na xenony...

nevim no, ale těch 2-3 tis to je tak částka kterou bych za zachovalá světla, která svítí !!! dal.

jinak díky a zatím ahoj, Michal.

Re: Kompletní světla s originálními mračítky na Beetla 12 roků 3 měsíců ago #41712

• Monika
  • Fresh Boarder
Děkuji za reakce :-) Popravdě řečeno nechci prodat světla s mračítky za každou cenu,svítí skvěle,až jsem byla překvapená,protože jsem měla zpočátku pocit,že díky velikosti mračítek nebude svítivost tak velká,ale vůbec nepřekážejí.Světla jsou ve skvělém stavu,nejsou poškrábaná,svítí jako nová,jediné,čeho nejsem já příznivec jsou ta mračítka,i když se lidem hodně líbí :) Auto jsem zakoupila již s mračítky,bylo jediné bílé k dostání u nás a tak jsem neváhala.Mohu jedno světlo prodat za 3.000,-,světla jsou naprosto v pořádku :) S pozdravem ....M.
Vygenerováno za 0.096 sekund