Pro fajnšmekry
Prodávám TDi, 66 kW, r.v.1999, zelená pastelová, najeto 223000 km, servisní knížka, po celkové repasi - nové: celý lak, P a Z znaky, přední světla, stahovačky oken, nové pneu 205/55 R16, spojka, startér, akumulátor, žhavící svíčky, rozvodový řemen, váha vzduchu, lakované díly do interiéru, -volant, madla dveří, stropní přihrádka, spotřeba 5 litrů nafty, nástřik spodku, celkově je ve stavu mazel, bez nutných dalších investic, dovoz D, v ČR v provozu 5let -manželka, teď druhý rok po rozvodu jsem ho dal dohromady, stačila mi do rozvodu nabořit P dveře- nedala přednost zprava, naštěstí žádná tragedy, na prodej ho dávám, že se na mne docela dost lidí teď dívá jako na 4%, už mám v hlavě jiný projekt, zase new beetle, ten si už nechám, protože v naftě je to docela pohodový provoz a je na něj spolehnutí.
Dávám ho za 160000.-Kč
, jsem schopen a ochoten se i domluvit, ale nepospíchám a za každou cenu ho prodávat nemusím, to si ho raději nechám a udělám ještě zeleno zelenou kůži na sedadlech apod.. Naštěstí mám čím jezdit. Bazaristi nevolejte, za 70000.-Kč ho fakt nedám
Pro zájemce- Mobil: +420 602 153 144 Rokycany