Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: New Beetle 1,9 TDi 66 kW

New Beetle 1,9 TDi 66 kW 11 roků 6 měsíců ago #42275

• Juhelák
  • Fresh Boarder
  • Nazdar bazar
Pro fajnšmekry :-)
Prodávám TDi, 66 kW, r.v.1999, zelená pastelová, najeto 223000 km, servisní knížka, po celkové repasi - nové: celý lak, P a Z znaky, přední světla, stahovačky oken, nové pneu 205/55 R16, spojka, startér, akumulátor, žhavící svíčky, rozvodový řemen, váha vzduchu, lakované díly do interiéru, -volant, madla dveří, stropní přihrádka, spotřeba 5 litrů nafty, nástřik spodku, celkově je ve stavu mazel, bez nutných dalších investic, dovoz D, v ČR v provozu 5let -manželka, teď druhý rok po rozvodu jsem ho dal dohromady, stačila mi do rozvodu nabořit P dveře- nedala přednost zprava, naštěstí žádná tragedy, na prodej ho dávám, že se na mne docela dost lidí teď dívá jako na 4%, už mám v hlavě jiný projekt, zase new beetle, ten si už nechám, protože v naftě je to docela pohodový provoz a je na něj spolehnutí.
Dávám ho za 160000.-Kč :woohoo: , jsem schopen a ochoten se i domluvit, ale nepospíchám a za každou cenu ho prodávat nemusím, to si ho raději nechám a udělám ještě zeleno zelenou kůži na sedadlech apod.. Naštěstí mám čím jezdit. Bazaristi nevolejte, za 70000.-Kč ho fakt nedám :evil:
Pro zájemce- Mobil: +420 602 153 144 Rokycany
Poslední úprava: 11 roků 6 měsíců ago od Juhelák.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: New Beetle 1,9 TDi 66 kW 11 roků 5 měsíců ago #42316

• Blondýna76
  • Junior Boarder
Obávám se že za rok 99 a kolik má nalítáno za něj víc jak 70.-75tis nedostaneš.Mám 2001 1.9 TDI v Highline výbavě,nové světla LED mám nalítano dle diagnostiky 230.000km (a bylo na tacho bylo 167.000)a původní cena byla 90.tis a i když byl po komplet opravy přední nápravy ,ramena ,osy,ax táhla, tlumiče, jinak nebouraný, díky jiným km a menší oděrky interiéru,a ulomená loketka šel mi s cenou dolů na 78.tis:-))
takže za 160.tis bys prodal kabrio ale ne tento .

Re: New Beetle 1,9 TDi 66 kW 11 roků 5 měsíců ago #42321

• Juhelák
  • Fresh Boarder
  • Nazdar bazar
To je ok, každé auto má svého kupce, fakt ho nutně prodávat nemusím, zatím si ho užívám v každodenním provozu,
jsem připraven se o ceně dohadovat, motor je držák, takže s ním ten 1 mil. km klidně mohu udělat a pak půjde třeba rovnou do muzea :-)
Vygenerováno za 0.094 sekund