Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Autočalounictví + křídlo

Autočalounictví + křídlo 14 roků 1 týden ago #10831

• Jana
Prosím, prosím, nevíte někdo o nějakém šikovném a "normáním" autočalounictví v okolí Brna? Kam jsem zatím volala, chtěli od 100'000 - 120'000,- :shock: , což mi příjde trošku moc... :cry: Chci jen sedačky a ten středový panel do červeno - černé kůže. Nečekám, že to bude stát 10'000,-, ale... :? A nevíte někdo o nějakém šikovném křídle za rozumnou cenu? :) A můžu ještě poprosit o radu ohledně zadních světel? :) Myslím ty, co jsou na obrázku. Svítí dobře? Vypadají krásně, ale aby to nebyla jediná přednost, kterou mají... :(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Autočalounictví + křídlo 14 roků 1 týden ago #10832

• Jana
a tady je to slíbene foto... :oops:
Přílohy:

Autočalounictví + křídlo 14 roků 1 týden ago #10839

• Ingi
ja chci casem taky kuzi, ale vubec nevim barvu :? na to je ta stribrna barva docela nesikovna.... takze mi nezbude asi nic jineho nez cerna... prestoze by se mi libila treba oranzova nebo cervena :D kamosi maj nejakej kontakt tady do cesky lipy kde udelaj sedacky do 20ti. Tak se musis ptat po znamejch... urco tam na morave bude taky nekdo kdo to dela za rozumny penize ;)

Autočalounictví + křídlo 14 roků 1 týden ago #10840

• GEORGE
tak ten spojler co je na obrázku je na ebay za cenu 1300 až 1500Kč, je to z ze států, tak poštovné kolem 1000 korun což je dobrá cen si myslím, Jinak mi teď v Brné čalounily do kůže sedačku domů za super cenu. chci se tam zeptat na přečalouněnísedaček do auta na černo šedé. Jsem z Břeclavi a příští týden jedu do Brna ještě s nějakýma věcma na přečalounění, tak se tam zeptám a potom bych se ozval kolik by to stálo, pokud to taky ovšem dělají, tak zatím čau. :lol:

Autočalounictví + křídlo 14 roků 1 týden ago #10842

• Jana
Pro Ingi: můžu Tě poprosit o kontakt? Pokud ta cena bude taková, tak tam klidně zajedu - vyplatí se to. A co bílá kůže? Myslím, že by ve stříbrném mohla taky vypadat pěkně. Navíc je bílá hodě elegantní. Ale zase si ji nedovedu představit v tom mém černém. Jen je to asi horší na údržbu. Já vozím v autě psíka a ačkoliv má svůj pelíšek, ve kterém cestuje, tak i tak je vždycky všude naťapkáno, když je venku mokro.

Pro GEORGE: mockrát děkuji za ochotu i pomoc. Bylo by super, kdyby měli rozumnou cenu. A na křídlo jdu hned mrknout.

Autočalounictví + křídlo 14 roků 1 týden ago #10845

• Ingi
Zkusim ti to nejak zistit :-) No bila je hezka i v cernym aute a udrzba kuze je fajne. Je to dobrej material 8-) ale u auta ktery se pouziva kazdej den by to bylo asi peklo :D

Autočalounictví + křídlo 14 roků 6 dní ago #10846

• Jana
Moje sestra má taky broučka a má ho v šedé kůži. Vypadá to moc hezky.

Autočalounictví + křídlo 14 roků 5 dní ago #10866

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pokud budeš mít někdy cestu, zastav se do http://www.eurocar.cz . Bylo tam jednou stříbrné Audi TT, které jim čalounil nějaký jejich známý. Ten kdo mě o něm říkal, byl nějaký hlavní prodejce toho autobazaru. Práce byla fakt odvedená skvěle. Auto uvnitř vypadalo jak nové. Z venku bylo poznat, že bylo bourané a proto jsem zjistil, že má celý nový interiér, ale to jen okrajově ;) . Prodejce mě říkal, že by mě dal na pána co to dělal kontakt, kdyby bylo potřeba. Ale místo nových sedaček, jsem pořídil nové auto v kůži :) . Když tam zajdeš a zeptáš se na tohle, tak ti třeba poradí.

A pokud by jsi chtěla křídlo, dalo by se objednat v USA. Mě tam třeba zaujalo karbonové, které jsem ti dal do přílohy. U tohoto je cena kolem 6tis, ale prodejce má k tomu poštovné po USA za 1900,-, což je přehnané. Ale jsou na prodej i jiné. Dáme sem v nejbližší době na fórum kompletní nabídku i s cenou za dopravu do ČR..
Přílohy:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Autočalounictví + křídlo 14 roků 5 dní ago #10875

• Jana
Jak budu mít cestu, tak se tam určitě zastavím. Jinak to křídlo je nádherné. Ani jsi ho sem neměl dávat. Mám pocit, že teď budu každé srovnávat s tímto... :lol: No, když tak přemýšlím, co to všechno bude stát, než si broučka předělám dle svých představ, tak si taky říkám, že by bylo možná levnější ho prodat a koupit jiného, ale zase červenočerné sedačky v kůži nebude mít žádny, takže by mě to jednoho dne stejně popadlo :D A kdy budete dělat ten seznam? Chtěla bych takové věci, u kterých je potřeba dát auto do servisu (nejsem mechanik... ;) ) na delší dobu, udělat ještě teď přes zimu.

Autočalounictví + křídlo 14 roků 5 dní ago #10879

• Jana
Ingi napsal:
ja chci casem taky kuzi, ale vubec nevim barvu :? na to je ta stribrna barva docela nesikovna.... takze mi nezbude asi nic jineho nez cerna... prestoze by se mi libila treba oranzova nebo cervena :D kamosi maj nejakej kontakt tady do cesky lipy kde udelaj sedacky do 20ti. Tak se musis ptat po znamejch... urco tam na morave bude taky nekdo kdo to dela za rozumny penize ;)

Pokud chceš, napíšu sestře, aby mi poslala nějaké fotky, aby jsi viděla, jak to pak vypadá ( v té šedé kůži).
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.105 sekund