Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Zadní křídlo

Zadní křídlo 16 roků 3 měsíců ago #1510

• Drogba
Scháním zadní křidlo na svého krasavce,pomůže mi někdo? ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zadní křídlo 16 roků 3 měsíců ago #1512

• eALIEN
Můžu ti přenechat svoje a pořídit si nový :D Lehce se mi na něm loupe lak ;)

Zadní křídlo 16 roků 3 měsíců ago #1514

• Drogba
asi by to nemel být problem,stejne musim hodit svůj žluty lak :) ,a kolik by to koštovalo?jednáse o to same co uvadís na fotkách svého vozu?diky

Zadní křídlo 16 roků 3 měsíců ago #1516

• Ingi
eALIEN napsal:
Můžu ti přenechat svoje a pořídit si nový :D Lehce se mi na něm loupe lak ;)
Ty prodavas svoje pancerovy kridlo??? :mrgreen: Ja myslel, ze si ho nechas a udelas na nem jenom zarez :lol:

Zadní křídlo 16 roků 3 měsíců ago #1523

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Doporučil bych ti tohle křídlo:

Vyrábí ho firma Kerscher ( http://www.kerscher-tuning.de), která sídlí v Rakousku. Je to styl RSI, vrchní část z karbonu. Pokud bys o to měl zájem, možná bych do toho šel taky.

Tady je přímej odkaz:
http://www.kerscher-tuning.de/styling/?marke=VW&typ=New%20Beetle%20(9C,%201C,%201Y)&gruppe=Heckspoiler%20/%20Dachspoiler
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Zadní křídlo 16 roků 3 měsíců ago #1525

• Ingi
mnooo, hezky jako je, ale je to ranec teda :roll:

Zadní křídlo 16 roků 3 měsíců ago #1528

• nina-ricci
nevim no, asi jsem moc konzervativní co se týče tuningu, ale myslím si, že začít dělat nějaké úpravy na svém broučkovi, akorát bych ho zprznila....

To křídlo je pěkný, ale ani nevím proč mi trochu připomíná polici na talíře ( to bude pěkně drahá kuchyně :lol: )

Zadní křídlo 16 roků 3 měsíců ago #1532

• Ingi
nina-ricci napsal:
nevim no, asi jsem moc konzervativní co se týče tuningu, ale myslím si, že začít dělat nějaké úpravy na svém broučkovi, akorát bych ho zprznila....

To křídlo je pěkný, ale ani nevím proč mi trochu připomíná polici na talíře ( to bude pěkně drahá kuchyně :lol: )

Zenska no..... :lol: Co se da delat, o kladny body za schovavani fotek Naroznyho si ted zase prisla :lol: :lol:

Zadní křídlo 16 roků 3 měsíců ago #1534

• nina-ricci
Ingi napsal:
nina-ricci napsal:

Zenska no..... :lol: Co se da delat, o kladny body za schovavani fotek Naroznyho si ted zase prisla :lol: :lol:

Co ženská no!!! S tím na mě vůbec nechoď :twisted: Za 1. nejsem hospodyňka, alespoň zatím se v kuchyni zdržuji pouze na nejnutnější čas konzumace jídla, a za 2. i ženský holdují tuningu, ale já u new beetla nějak tuning nemusím prostě...asi jak co a jak na čem....

Mám body zpět? :P :?:

Zadní křídlo 16 roků 3 měsíců ago #1535

• Ingi
nina-ricci napsal:
Ingi napsal:
nina-ricci napsal:

Co ženská no!!! S tím na mě vůbec nechoď :twisted: Za 1. nejsem hospodyňka, alespoň zatím se v kuchyni zdržuji pouze na nejnutnější čas konzumace jídla, a za 2. i ženský holdují tuningu, ale já u new beetla nějak tuning nemusím prostě...asi jak co a jak na čem....

Mám body zpět? :P :?:
Ale dyk o to nejde jaka jsi hospodyne nebo jak se ti libi nebo nelibi tuning.... :D Ale napsat ze ve spojleru vidis polici na talire.... chm, to jsou asociace.... :lol: :lol: :lol: To by snad zadnej chlap nenapsal. Nebo se pletu??? :D :D :D
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.093 sekund