Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: ovládíní zrcátek a okínek

ovládíní zrcátek a okínek 16 roků 2 měsíců ago #1991

• vosic
Zdravim všechny,nemáte někdo,nebo nevíte kde bych mohl nejlevněji sehnat ovládání zrcátek(mám to ulomený) a tlačítka na okínka(jak jsou vyběhaný,tak se zasekávaj a nejde s tím nic dělat)?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

ovládíní zrcátek a okínek 16 roků 2 měsíců ago #1997

• Ingi
Taky shanim ovladac na okna u spolujezdce. Ale uz mam objednavku pres kamose na vrakac ;)

ovládíní zrcátek a okínek 16 roků 2 měsíců ago #2000

• eALIEN
Heh já to ani nemám v elektrice, stahuju růčo :D A ovládání zrcátek zatím díky bohu drží .... ;)

ovládíní zrcátek a okínek 16 roků 2 měsíců ago #2007

• vosic
Ty tlačítka jsou blbě vyřešený,brzo se to ochodí,už jsem to hledal,ale je toho málo a do VW chci jít až nakonec.To ovládání zrcátek je docela pevný,ale jak o to ráznějc zavadíš tak je to v čoudu,ulomila mi to asi segra a víš jak to je,když auto někomu půjčuješ,něco se rozbije a každej ti všechno zapře a pak se starej.Švihadla na okínka ti nezávidim,ale zase nebudeš mít nikdy problémy s el. stahováním okínek,i když na tom není nic složitýho,taky sem to měl venku.

ovládíní zrcátek a okínek 16 roků 2 měsíců ago #2008

• Lady
Taky sem měl venku okýnka a dělal už sem i repas těch držáků..a dokonce se mi rozletěl i ten ovládač,ale nový sem nekupoval opravil sem si ho a musím říct že to šlape a podle mě o něco líp než předtím.Takže si myslím že nový jsou zbatečně vyhozené prachy,je to hodně špatně vyřešené takže se to zlomí znova..

ovládíní zrcátek a okínek 16 roků 2 měsíců ago #2010

• vosic
Jo myslíš ty plastíky natěch ližinách viď?To už jsem měl taky venku a ty plasty jsou za trest a samotnej plast neseženeš.Kdybys to ještě někdy dělal a smotalo se ti lanko,tak se dá krásně nahradit lankem na přehazovačku ke kolu,stojí 9 kaček a chodí to bezvadně.
Vygenerováno za 0.086 sekund