Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Náhradní díly

Náhradní díly 16 roků 1 měsíc ago #2450

• Amber
Ahoj, právě jsem si koupila Beetla, a sháním přední nárazník, kapotu a levé přední světlo, pokud možno v černé barvě, a pak jestli náhodou někdo nevíte o airbagu do volantu a ke spolujezdci. Moc dík!
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Náhradní díly 16 roků 1 měsíc ago #2451

• eALIEN
Všechno tohle bych měl, ale zatím to pořád používám :D :D

Náhradní díly 16 roků 1 měsíc ago #2457

• Ingi
To jsou zrovna dily ktery se fakt spatne shanej jako pouzity a ty si jeste diktujes barvu :lol: To by musela bejt fakt nahoda aby to mel nekdo uz v laku, ze bys to jen nastrojil.
Co jsem koukal tak ten blatnik a standard naraznik nejsou takovy pecky, i ta kapota se docela da. Pak je to spis o tom sehnat nekoho, kdo to za rozumnej peniz strikne.

Náhradní díly 16 roků 1 měsíc ago #2458

• Ingi
eALIEN napsal:
Všechno tohle bych měl, ale zatím to pořád používám :D :D
Co mas na mysli tim pouzivanim? Brzdeni kamionuuu? :D

Náhradní díly 16 roků 1 měsíc ago #2459

• Amber
No obvolala jsem pár inzerátů a díly už sehnaný téměř mám, krom těch pytlů, a o té barvě jsem samozřejmě vtipkovala... :lol:

Náhradní díly 16 roků 1 měsíc ago #2473

• vosic
Dej bacha na to kdo ti za kolik co nechá,taky sem už viděl starší nárazník za cenu né o moc menší než novej,já osobně kupuju povětšinou nový věci,mám možnost 20% slevu a ještě bez DPH a tim se pěkně srazí cena.Airbagy si myslim tak jeden kolem 10 litrů a ještě musíš dát odblokovat ř.j.

Náhradní díly 16 roků 1 měsíc ago #2481

• Amber
No s těma airbagama jsme si naběhli, kdyby jste někdo věděl, kde je sehnat za nějaký dobrý peníz, tak určitě písněte. A taky jsem zjistila, že bude možná potřeba vyměnit i chladičová stěna, a tu též nemůžeme sehnat. Je to docela náročný... :)

Náhradní díly 16 roků 1 měsíc ago #2483

• vosic
Asi to bude těžký je někde sehnat rozumně,plno aut co tu jezdí je po bouračce a většina to tam chce mit.Jestli myslíme stejnou chladičovou stěnu tak to je z laminátu,to by slo zalaminovat taky jsem to dělal,jestli teda nemáš zohejbanej i ten plech nahoře to by vypadalo špatně srovnávaný.

Náhradní díly 16 roků 1 měsíc ago #2487

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
A nevyšlo by rovnou levnějš koupit pojízdnyho Brouka přes 100tis? :-D . Ty dáváš dohromady bourany auto co koupilas, nebo ho roztřelilas? Jak psal Vosic, dával bych tam novy díly. Ty plehcy, teda spíš umělá hmota není drahá a zbytek má hlavně větší životnost než použity díly.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Náhradní díly 16 roků 1 měsíc ago #2488

• Amber
On byl za dobrý peníze a v celkem dobrý výbavě, takže jsem mu nemohla odolat :D neni to nic, co by se nedalo opravit, spíš se to hůř shání, ale zas to nehoří, čím jezdit zatím mám. A ten spodek vypadá dobře u tý stěny, jen ten plech nahoře je zohýbanej, dostalo to ránu nad výstuhu nárazníku.
Vygenerováno za 0.090 sekund