Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Stěrače

Stěrače 15 roků 4 měsíců ago #7303

• Fox
Ahoj lidi,kde koupím stěrače na new beetla?Na netu.Je to asi stejné jako na VW golf 4?.Dík moc
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Stěrače 15 roků 4 měsíců ago #7305

• Ingi
Jestli tam budes kupovat takovy ty gumovy jak se ted hodne davaj tak to neni nejaky velky shaneni. Jsou docela dobre k sehnani ;) Jestli nebudou rozdeleny podle typu tak to vem podle delky. Je to nejak kolem 50ti cm. Ja je mam, ale ty puvodni se mi taky libej... takze zrovna dneska jsem rikal, ze je dam do pucu a vymenim gumicky a zase tam pak pujdou zpatky :D

Stěrače 15 roků 4 měsíců ago #7307

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zajímavy, zrovna dneska se mě zdál sen, že nakupuju stěrače kdesi na autosalonu ...a nikde nebyly, tak jsem šel na stánek BOSH :lol: . A to nekecám ... ale to jen tak mimo.

Jaky se vyrábí gumovy a obyč? Když chcu to co tam je? Tak tyhle: http://www.e-cat.cz/p-3316964/sortiment ... 90_3599691 ??? Je to přece BOSH :mrgreen:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Stěrače 15 roků 4 měsíců ago #7316

• Fox
Dík moc,dneska jsem už koupil a vyměnil ženě.

Stěrače 14 roků 4 měsíců ago #10455

• burr0head
potrebuji poradit..moc jsem ted s NB nejezdil, respektive jen par kilometru, a vcera jsem zjistil, ze mi nejak hooodne zpomalily sterace..jdou pomalinku, jako kdyz se jim nechce, ale hlavne jdou stejne pomalu na vsechny rychlosti...kdysi jsem mel podobny problem u Opla, ale tam stacilo vycistit vnitrni hridelku u motorku a slapalo to stejne...mate nekdo zkusenost?...kdyby to byla cirkularka, tak reknu, ze jde na jednu fazi, ale u steracu nevim :D

Stěrače 14 roků 4 měsíců ago #10456

• Johnny
Ahoj, přesouvám mimo bazar.
Vygenerováno za 0.088 sekund