Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Hledám a stále hledám bílého broučka,nabídněte prosííííííííí

Hledám a stále hledám bílého broučka,nabídněte prosííííííííí 15 roků 4 měsíců ago #7574

• LLLLLollipop
už nehledám :D
Poslední úprava: 13 roků 8 měsíců ago od .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Hledám a stále hledám bílého broučka,nabídněte prosííííííííí 15 roků 4 měsíců ago #7593

• Ingi
Jako ty pozadavky spolecne s tou cenou nejsou uplne mimo, ale s tou barvou si to dost komplikujes :) proc tak lpis na bily barve? Zrovna ted na srazu jsme se s par lidma bavili, ze malo kdo z nas vubec bylyho videl nazivo. Asi budes muset byt hodne trpeliva a nebo zkusit kouknout i treba jestli by bylo neco v nemecku. To uz by pak problem nebyl. S tim tady lidi zkusenosti maj, takze ti poradi co a jak ;)

Hledám a stále hledám bílého broučka,nabídněte prosííííííííí 15 roků 4 měsíců ago #7603

• Moni
Ani já jsem bílých moc neviděla, asi 2, možná 3. :( Koukni se na mobile http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... dCarSeals= . Tady najdeš dost pěkných kousků, ale zas je to trochu výš s cenou... jo, asi budeš muset hodně důkladně hledat... ;)

Hledám a stále hledám bílého broučka,nabídněte prosííííííííí 15 roků 3 měsíců ago #7780

• hanik
LLLLLollipop napsal:
Ahoj broučkové,
Shaním vysněného NB mám celkem konkretní požadavky, které hledání bohužel stěžují.

podmínka je:
Bílá barva :-)
Nehavarované !
Interier: byl by fajn béžovej,ale není podmínkou..
Po motorové stránace je to jedno může to být 1.9TDI, 1.6, 1.8T, 2.0i i 2.3 5V. Ale kdyby to bylo to TDI je to plus.
Vybava: vychřívaná sedadla,ale není podmínkou..
v eletrice okna i zrcatka, klima-není podmínkou, ABS,EPS.....

no a ted asi ta nejduležitějši vec ráda bych se vešla do 130 000, kdyby bylo ve velmi dobrem stavu tak 150 000.

kdyby jste o něčem veděli tak mi prosím napiště na laurinka@email.cz

O broučkovi jsem snila celé dětství,ted mi je 23 a chci si sen splnit.
Prosím nabídnětee !

Hledám a stále hledám bílého broučka,nabídněte prosííííííííí 15 roků 3 měsíců ago #7790

• hanik
videla jsem pekného bileho na s auto v praze za 114000kč,tak to prověř dej vědět

Hledám a stále hledám bílého broučka,nabídněte prosííííííííí 15 roků 2 měsíců ago #7985

• hanik
viděla jsem pěkného bílého za 99000 TEL.777141178

Hledám a stále hledám bílého broučka,nabídněte prosííííííííí 15 roků 2 měsíců ago #8114

• chrobacik
Pozri tohto - ale je to trocha nad tvoj rozpocet - lenze je jediny v europe - v celkom slusnej vybave
<!-- l --><a class="postlink-local" href="newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=22&t=412">viewtopic.php?f=22&t=412<!-- l -->
Vygenerováno za 0.099 sekund