Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zápůjčka NewBeetla v Praze

Zápůjčka NewBeetla v Praze 15 roků 2 měsíců ago #8099

• Hrošík
Zdravím všechny příznivce NewBeetlů a mám prosbu. Nevím, zda píšu do správné sekce, ale snad ano - jedná se o poptávku. Ačkoliv jsem broukař klasik (vlastním superku z roku 74), rád bych jedné kamarádce věnoval jako dárek k narozeninám víkend s New Beetlem. Nevíte prosím o nějaké pražské autopůjčovně, která má v sortimentu New Beetly? Nezáleží ani tolik na penězích, jako spíš na solidním jednání a na zapůjčení nějakého hezkého nezničeného auta, se kterým je slušně zacházeno a se kterým si lze víkend opravdu užít.

Budu vděčný za jakékoliv info!

Mirek
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zápůjčka NewBeetla v Praze 15 roků 2 měsíců ago #8101

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Nejsi jediný, kdo se na to ptá. Jediné společnosti, o kterých vím že pučují New Beetle jsou tyto:

http://www.nova-autopujcovna.cz/ – autopůjčovna, kde mají VW New Beetle

http://www.svadobnesluzby.sk/ – pronájem VW New Beetle na svatbu
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Zápůjčka NewBeetla v Praze 15 roků 2 měsíců ago #8102

• Hrošík
Díky za tipy, Beczi. Bohužel je obojí od Prahy lán cesty :(

Tím pádem zkusím ještě jinou možnost: Byl by někdo z Prahy či blízkého okolí ochoten půjčit mi na víkend svého New Beetla? Jako zástavu nabízím své BMW 323iT nebo Brouka po kompletní renovaci (rok 1974) + samozřejmě finanční vyrovnání. Podmínkou je férové jednání, s vaším autem bude slušně zacházeno a totéž požaduji i u svého auta v zástavě.

Případné nabídky mi prosím pošlete do soukromé zprávy, určitě se domluvíme. Děkuji.

Zápůjčka NewBeetla v Praze 15 roků 2 měsíců ago #8103

• JardaZ
Dej vědět jak to dopadlo a na kdy to potřebuješ. Pokud bych o tom víkendu nic neměl tak by sme se nějak dohodli. Jen bych asi potřeboval půjčit auto na hraní s kapelou a tak. Jen co se kosmetiky týče, našemu NB chybí spodek mřížky v nárazníku. Ještě loňské závěje se podepsaly. Jinak je červený s 2.0 motorem.

Zápůjčka NewBeetla v Praze 15 roků 2 měsíců ago #8105

• Hrošík
JardaZ napsal:
Dej vědět jak to dopadlo a na kdy to potřebuješ. Pokud bych o tom víkendu nic neměl tak by sme se nějak dohodli. Jen bych asi potřeboval půjčit auto na hraní s kapelou a tak. Jen co se kosmetiky týče, našemu NB chybí spodek mřížky v nárazníku. Ještě loňské závěje se podepsaly. Jinak je červený s 2.0 motorem.

Čau Jardo,
vidíš, na tebe jsem si vůbec nevzpomněl. Tak to by byla paráda, kdybychom se domluvili!
Náhradní auto ti samozřejmě půjčím :-)
Domluvíme se po SZ, napíšu ti na Flat4 ;)
PŘEDEM MOC DÍKY a broukům zdar!!
Vygenerováno za 0.091 sekund