Sháním ovládání oken na stranu řidiče i ke spolujezdci. Na obou stranách je mám ulomené. poptával jsem ve VW, kolik by stály nové a 3.000,- se mi zdá za takový kus plastíku fakt moc. r.v. je 1999, nevíte někdo o něčem???
jj, taky jsem si ke spolujezdci bral od kseftora. 3 tis je fakt docela zlodejna. Takovejhle spinac by mohl byt klidne za 500 a ani tak by na tom neprodelali
Já jsem si je dokázal opravit,sice nemají ty pružinky jako měly původně,ale fungujou a cena byla nulová....pokud máš k tomu všechny díly můžeš mi je třeba poslat poštou a já ti to opavím,no možná můžeš zkusit prvně foto a podle toho uvidím,ale asi se na tom nedá moc věci pokazit? co? než talčit peníce do nových zkusil bych tohle...jestli s tím máš to co já je to na chvilku a budeš to mít určitě za pěkný úsměv takže zadara
na tom ovladači mam ulámaný ty pacičky z boku a co tam byly ty malý pérka, tak ty jsem poztrácel. Už jsem taky přemýšlel na opravou, zkusim to,až budu upravovat interiér. O víkendu sem dam foto, jestli je to to samý, cos měl ty...