Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Moni a zelené turbíčko

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 měsíců ago #2842

• Moni
I já jsem se rozhodla založit pro svého zeleného broučka svojí sekci a popsat vám, jak jsme se my dva dali dohromady... :)
NBčka se mi, stejně jako asi skoro všem na tomto fóru, vždycky moc líbily. A když jsem se před lety v jednom pražském bazaru s jedním svezla, také bylo zcela rozhodnuto. :lol: Byl to brouk s motorem 1.8 T a žádný jiný nepřipadal v úvahu! Zelená barva byla taky naprosto jasná, moje nejoblíbenější... A protože tu žádný takový široko daleko nebyl, začala jsem rovnou hledat v Německu. Nebyl to vůbec lehký úkol, ale na jaře v roce 2007 jsem si tohoto zelenýho dráčka přivezla k narozeninám... :twisted:

Poté přišlo několik úprav - pružiny H&R (snížení o 50 mm), vzduchový filtr K&N a Blow-off ventil Forge, litá kola 7,5×17, pneu 225×45, výfuk dělaný na zakázku, dvě koncovky v nárazníku místo mlhovky a zpátečky, čiré přední blinkry, přední xenony, zadní diodová světla, aktivní subwoofer Fli…

Nyní máme v plánu ještě fólie na okna, ale to hlavně z praktického hlediska. Od začátku ještě rozmýšlím černou střechu a křidýlko Caractere, ale k tomu nejsem pevně rozhodnuta. Chvíli jo, chvíli ne... :?

Poslední úprava: 16 roků 3 měsíců ago od .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 měsíců ago #2843

• Moni
A tady je ještě ukázka našeho úspěchu z posledního srazu Štoky u Jihlavy. :D :D :D

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 měsíců ago #2844

• Johnny
Ahoj, NB je pěknej, jen co je pravda. Křídlo bych tam dal, bude mu slušet :-) . Výfuk tiše závidím, na naše TDI to nemá moc smysl, ale u turba to musí být mazec. K podvozku - není to moc tvrdý? Já bych se skoro bál, že s tím nedojedu ani s lyžema pod kopec jak je to nízký. Navíc, jak Káťa bouchla tu vanu, tak mě úplně přešla chuť snižovat.

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 měsíců ago #2845

• vosic
Moc hezky vymazlenej brouček,ty kola mu hrozně moc slušej.

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 měsíců ago #2846

• Moni
Johnny napsal:
Ahoj, NB je pěknej, jen co je pravda. Křídlo bych tam dal, bude mu slušet :-) . Výfuk tiše závidím, na naše TDI to nemá moc smysl, ale u turba to musí být mazec. K podvozku - není to moc tvrdý? Já bych se skoro bál, že s tím nedojedu ani s lyžema pod kopec jak je to nízký. Navíc, jak Káťa bouchla tu vanu, tak mě úplně přešla chuť snižovat.

U podvozku jde hlavně o zvyk. Samozřejmě to je tvrdší, ale pod kopec s lyžema taky dojedu... ;) Jezdím s broukem skoro denně po Praze, takže v některých místech musím jet dost pomalu... :( ale není to nic hroznýho, klasika. Zase to auto výborně sedí. :twisted:

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 měsíců ago #2859

• eALIEN
Souhlas .... taky jsem dost nízko, jezdím na 18 palcovejch kolech a zatáčky střihám pěkně zostra :twisted: Na druhou stranu, na některých místech v ČB se už modlím abych to měl za sebou a poslední dobou mi zadní tlumiče začínají trochu poklepávat .... myslím, že přišel jejich čas :cry: Holt si tenhle upravenej podvozek konečně žádá svou daň :)

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 měsíců ago #2864

• Káťa
Monči broučeek jee opravdu parádní kouseek. Taky bych chtěla, aby mojee Beera byla tak pěkná ;)

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 měsíců ago #2867

• Ingi
Krasny jsou vsechny broucci Kato ;) I ten tvuj ;) Ovsem klobouk dolu pred tim co tepe Moni pod kapotou :D Divoka krev :D

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 měsíců ago #2933

• nina-ricci
no Monííí... myslím, že netřeba komentovat tvého vymazleného vodníčka.... Je mňam mňam mnňam..... a ty to víš, že se mi líbí ;)

Takže hooodně šťastných km.... :)

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 měsíců ago #2941

• Moni
Všem moc děkuji za chválu, hřeje nás to u srdce... :D
Vygenerováno za 0.075 sekund