I já jsem se rozhodla založit pro svého zeleného broučka svojí sekci a popsat vám, jak jsme se my dva dali dohromady...

NBčka se mi, stejně jako asi skoro všem na tomto fóru, vždycky moc líbily. A když jsem se před lety v jednom pražském bazaru s jedním svezla, také bylo zcela rozhodnuto.

Byl to brouk s motorem 1.8 T a žádný jiný nepřipadal v úvahu! Zelená barva byla taky naprosto jasná, moje nejoblíbenější... A protože tu žádný takový široko daleko nebyl, začala jsem rovnou hledat v Německu. Nebyl to vůbec lehký úkol, ale na jaře v roce 2007 jsem si tohoto zelenýho dráčka přivezla k narozeninám...
Poté přišlo několik úprav - pružiny H&R (snížení o 50 mm), vzduchový filtr K&N a Blow-off ventil Forge, litá kola 7,5×17, pneu 225×45, výfuk dělaný na zakázku, dvě koncovky v nárazníku místo mlhovky a zpátečky, čiré přední blinkry, přední xenony, zadní diodová světla, aktivní subwoofer Fli…
Nyní máme v plánu ještě fólie na okna, ale to hlavně z praktického hlediska. Od začátku ještě rozmýšlím černou střechu a křidýlko Caractere, ale k tomu nejsem pevně rozhodnuta. Chvíli jo, chvíli ne...