Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Moni a zelené turbíčko

Moni a zelené turbíčko 16 roků 5 dní ago #4617

• Johnny
Ráno je to pomalu to první, co jdu udělat, zkontrolovat zda tam je celej, a zda ho nějaký bomogo neodřelo... Značně větší, Multivan?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Moni a zelené turbíčko 16 roků 5 dní ago #4618

• Moni
Jojo... ;) Brouček to není, ale taky dobrý. :D

Tvoje ranní počínání chápu, asi bych nedělala nic jiného. :lol:
Poslední úprava: 16 roků 5 dní ago od .

Moni a zelené turbíčko 16 roků 5 dní ago #4619

• Johnny
Ta pokud to je 2,5 TDI tak to taky nebude špatný, ne? Zase z tohohle je dobrej výhled...

Moni a zelené turbíčko 16 roků 5 dní ago #4622

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak tvyho turbíčka mě je líto..nechápu lidi co by chtěli ukrást Brouka....kde ho pak prodají? ..policajti by ho lehce hledali... a na náhradní díly to přece taky není to pravy auto. Ještě že ti neponičil nic jinyho a jen se to okno zasklí.... asi bych měl strach parkovat v Praze. Už v Brně prakuju jen někde u obchodňáků kde je víc lidí a je pořád někomu na očích.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Moni a zelené turbíčko 16 roků 5 dní ago #4627

• Ingi
Takze jestli to Moni dobre chapu tak ti vysklili bocni predni okno? Ja uz se lek ze se ti vysypalo celni sklo jak jsi psala o prednim okne. Uf, to mi zatrnulo, ze jsme ho nestihli pojistit.

Ja tohle taky nechapu. Jak pises, jsou to fakt sraci (vim, ze vulgarni vyrazi by se tu uzivat nemely, ale pro tohle fakt jiny slovo neni). Kamos si na zimu dal kabrio do garazi aby to mel v klidu a pres noc tam vykradli 17 aut. Ale uplne prasacky, vytrhali mu zamky z obou dveri i kufru, ale snad krumpacem takze ten ma jeste zniceny dvere. Zase kdyz jsme se o tom bavili tak rikal "kdyby jen rozbili okno, udelali by mnohem min skody". Vim, ze te to neutesi, ale vidis ceho vseho jsou schopny.

Taky nemam klid, parkuju taky na parkovisti pred panelakem a i kdyz jsem pojistenej stejne se taky bojim kteryho grazla co napadne. Staci ze uz mi dvakrat ukradli blby cepicky. Chapete to? Cepicky ktery stojej 30 korun!!! A stejne je jde nekdo radsi ukract... Co dodat...

Moni a zelené turbíčko 16 roků 5 dní ago #4630

• Amber
Chudinko, no hlavně že to brouček ustál! Je to hrozný, kor přes den a hlavně na ulici, taky to nechápu, jenže ono to ti šmejdi zlodějský mají dneska už tak vymakaný, že ani poliši nic nezmůžou, pokud ho vyloženě někde hned nechytnou...My ho pojištěný máme, proto ho taky necháváme v klidu stát i před barákem, ale to víte, v noci se kolikrát stejně vzbudím a jdu se podívat, jestli tam vůbec stojí, kdybych někoho načapala, taky bych snad za nim běžela i v pyžamu. Je to šílený, co se kolem děje.

Moni a zelené turbíčko 16 roků 5 dní ago #4632

• Multi
Tohle jsem už taky několikrát zažil,bezmoc,nas....,apod,za tohle bych zavedl tresty z islámských zemí.Ale zase si alespoň zajezdíš pořádným autem :D :D :D

Moni a zelené turbíčko 16 roků 4 dní ago #4654

• BOBO
Čauky
Tvůj broučínek je fakt parádník a ten motor musí bejt dost pohoda papan ho má v octávia combi a cvičí to s ní slušně a zvuk turba je bomba!!!
Jinak k tomu oknu co dodat - sekat ruce ,nohy ,hlavy.

Moni a zelené turbíčko 16 roků 3 dní ago #4672

• vosic
Tak to je hrozný čeho sou lidi schopný a za bílýho dne,to kámošovi před prací ukradli rádio z auta a to měl auto pod kamerou astejnak jim to nevadilo že je to natočený.

To Beczi:Kdyby ho Moni ukradli,tak to auto skončí někde v Polsku s jinou barvou a číslem kastle.

Moni a zelené turbíčko 15 roků 11 měsíců ago #4744

• nina-ricci
Teda Moni, nestačim zírat!!! Lidi jsou neskutečný!!! Je mi z toho úplně na nic,, jak již tu bylo psáno - islámské trsty a sekat nohy,ruce, za živa, hezky pomalu....

Ještě, že mám broučka v garáži, trnu kdykoli ho mám někde venku a jdu od něj!!! A kor v Pze, to tam jezdim raději méně okatým autem,když vím, že nebudu parkovat někde za plotem u kámoše....
Vygenerováno za 0.077 sekund