Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Môj Bibi

Môj Bibi 13 roků 3 měsíců ago #41013

• Murko.11
Ahojte, rozhodla som sa aj ja po dlhej dobe pochválit zo svojím chrobáčikom.Stále tu čítam o vašich nádherných chrobáčikoch tak som si myslela, že ja sa nemám čím pochválit. :oops: Ale potom som si povedala, že veru mám lebo aj ja mám predsa chrobáčika :D Tak vám dávam pár fotečiek zatial ako je teraz ale časom sa chystám aj ja dat mu troška novú tvár.
Je to 2.0 liter benzín r.v. 2000.Kúpila som ho od jednéh chalana v zúboženom stave.Bolo mi ho lúto tak som ho kúpila a pomalučky ho dávam dokopy.Je moc super a dobre sa mi na nom jazdí :D A najradšej mám ked sa ludia otáčajú a ukazujú prstom a hovoria " aha chrobáčik " Tak tu je:
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Môj Bibi 13 roků 3 měsíců ago #41019

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pěkný. Už jen to že si koupila Brouka a ne nějaké tuctové auto se cení :) . Tmavá barva je fajn. Přeji ti, ať jej dáš do pořádku podle svých představ.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Môj Bibi 13 roků 2 měsíců ago #41035

• Murko.11
Moc dakujem.Bol to vždy môj sen :) Len teraz mám problém.Včera som zistila, že mi prdlo tesnenie pod hlavou :shock: tak budeme musiet do servisu :( Vymení sa a bude to ok :D

Môj Bibi 13 roků 2 měsíců ago #41039

• Murko.11
Ahojte, toto je výsledok nášho prasknutého tesnenia pod hlavou :cry:
Přílohy:

Môj Bibi 13 roků 2 měsíců ago #41042

• Verka
Jejda, jejda :| , tak ať máš broučka brzy v pořádku a stojí to pokud možno nějaký rozumný peníz :( . Jinak krásné fotky - Tvůj brouček je fešák ;) .

Môj Bibi 13 roků 2 měsíců ago #41046

• Murko.11
Dakujem ;) no bude ma to stát asi 323 euro :? ale ked to treba.čo by som pre neho neurobila :D

Môj Bibi 13 roků 2 měsíců ago #41048

• Murko.11
Ahojte, dnes som bola v servise zastavená nech sa pozrú na to čo mi robí tá emulzia.No a povedali mi, že je to uplne normálne ked jazdím krátke vzdialenosti :shock: bola som prakvapená, že až tollko.Pokial mi netlakuje nadržku, nesvietia žiadne kontrolky ani výrazným spôsobom neubúda voda a nepribúda olej, je to ok.Mám si to odsledovat.Tak je všetko v poriadku :D

Môj Bibi 13 roků 2 měsíců ago #41053

• pavel
Našťastie su ešte aj dobré autodielne a nevyužili tuto príležitosť ťa oblafnuť.Ma našom aute sa deje to isté ale iba v zimných mesiacoch.Už tretí rok.Voda z chladiča neubuda a olej nepribuda/ten na 2.0l motoroch skor neprimerane ubuda/.Posielam aj foto.
Přílohy:

Môj Bibi 13 roků 2 měsíců ago #41057

• Murko.11
Vdaka bohu za taký servis :) aj mne to robí len v zime ale vyplašilo ma ked to bolo aj na mierke.Ale ako vidím ty emulzku na mierke nemáš. :o mám ho 3 roky ale nikdy som to ešte takéto nemala tak som sa vylakala :shock: ale dúfam, že to bude teda ok :D

Môj Bibi 13 roků 2 měsíců ago #41064

• pavel
Ahoj tu emlziu vidno pri vrchnej riske ,na spodnej a aj pod ňou.Ak odsta vím motor po pár km jazdy a odšrubujem olejovu zátku je tam vždy pár kvapiek vody.Tu vodu normálne odtras z víčka a emulzie bude stále menej!
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.073 sekund